Det är obegripligt

Att varför låta L-K gå vidare hela hela tiden.  Dem är inte ett dansband. Utan ett humorband som borde hålla till på klubbar och små spelningar. L-K  kommer att göra DansbandsSverige till ett åtlöje. Om dem inte redan har gjort det nu vill säga.  Shake,Zlips,Jannez,Nova Är ett av dem banden som jag istället vill ha sett gått vidare. Och Scotts med. Som är ett ettablerat dansband. Och som kan sin musik.

Utdrag från "Dansbandsmaffian.se"

""Jag måste bara få säga att Dansbandskampen har spårat ur totalt, det är ren katastrof att Lars Kristerz gått vidare, och jag är rädd för att det blir de som kommer att ta hem hela dansbandskampen.
Det kan inte finnas så många tondöva i Sverige som röstar så fel,Shake och Zlips skulle ha gått vidare.
Det måste vara folk upp en Älvdalen som är avlönade för att ringa konstant för att lägga Älvdalen på kartan, och göra allt för turistnäringen för bygden.
Även om Lars Kristerz kommer att släppa en skiva och börja spela ute så kommer de snart upptäcka att de inte är så populära som de tror och kommer då försvinna och vara ett minne blott.""


""Tyvärr så röstar inte folket med musikörat fullt ut, Scott förtjänar att gå vidare, sedan borde de fått följe av Shake som var kvällen bästa!!!

Lars-Kristers får väl sina röster på samma sätt som Kurt olsson resp Peppe Eng fick i "lets dance" av folk som röstar bara för att ge dansen en."töntstämpel".
Lars-Kristers är en parodi på den bild icke dansande folk har på dansmusik. vilket tyvärr ger röster
Tragiskt men troligen sant.
""


Detta är få av det som skrivs om L-K Och dess musik.  OM dem som kan sin sak om Dansbandsmusik.  Som inte L-K är.  För 30 år sen kanske dem hade gått hem och blivit stora. Men nu är det 2008. Och Det är helt annat som gäller nu.

Dem ger DansbandsSverige en "Töntstämpel"  Det är bara humor i L-K  Enbart humor...  L-K Är ingen kult för Sverige

Kommentarer
Postat av: sad man

Do you know sad man?

2008-12-07 @ 01:45:52
URL: http://sadman.blogg.se/
Postat av: Jenny

Vafan har scotts åkt ut nu?

2008-12-07 @ 02:23:09
URL: http://mallgroda.blogg.se/
Postat av: Deafeem

Ja du ser. Då är ju det bättre för dig såklart. Det beror ju helt på omgivningen :P

2008-12-07 @ 04:01:50
URL: http://deafeem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn här=):
Kom ihåg mig?=)

E-postadress: (publiceras ej) Bara jag som ser=)

URL/Bloggadress: Skrivs här

Dina egna ord här:

Trackback
RSS 2.0