Klag o klag

Att folk jämt ska klaga på dem här nya lagarna som kommer upp. Om att Säpo och hela den kedjan skall bevaka oss via Melj,Sms,telefonsamtal,fax.  Varför ska det bli ett sådan ramaskri över det. I för sig. OM man hart något att säga som ingen annan skall veta av så ja. Men om man då ska säga det. Då kan man ta det öga mot öga istället. För förr eller senare så kommer det bli så.   OM inte det redan är så nu. Och har säkert varit så nu i alla tider nu sen 11 Sepember.

Men ändå.   Sen att folk klagar på att dem ska sätta upp videokameror här och där. Vad fan ska det spela för roll.  När du går in i en matbutik,klädbutik,tunnelbanan,banken. Så blir du filmad. Så varför ska det göra något om dem sätter upp dem i stan sen då?.  Du bär ju lika kläder i alla fall. Dem ser dig i butiken  när du går.. Så vad ska det göra om en sitter i stan?. I Usa. Så sitter det ju kameror nästan precis överallt. Och dem flesta har ju redan acceptera det.   Så varför ska inte vi göra det.  Är det så farligt att bli videofilmad?  Det är bara i förebyggande syfte som dem sitter där uppe? Om det skulle ske något. Men så långt tänker inte vissa. Utan dem tänker bara på sig själv och att dem kommer att bli filmad...

Sluta klaga.  Förr eller senare så kommer det ändå ske. Fast man vill eller inte.

Kommentarer
Postat av: Jenny

På ett sätt så kan jag förstå dom som blir upprörda för alla har ju rätt till sin intrigitet och rätt till ett privatliv.

Men tror dock inte det är någon ide att gnälla för vill dom ha det så, blir det nog så också.



Här finns det videokameror på stan.

Dom sitter på 2 ställen där det ofta är slagsmål/rån/misshandel. Man kan ju se det som ett hjälpmedel för polisen med andra ord och det ger ju en viss trygghet.

2008-12-13 @ 16:45:03
URL: http://mallgroda.blogg.se/
Postat av: Jenny

Nä på stan är man inte direkt privat.

Men mailen däremot.

Händer i helgen då?

2008-12-13 @ 19:49:06
URL: http://mallgroda.blogg.se/
Postat av: Jenny

I början var det kul med snö, men nu har jag börjat störa mig på den lite smått!

Kan va rätt skönt att vara hemma och ta det lungt på helgen också, måste fan hålla mig hemma en helg snart för jag orkar inte med att ränna ute till 4 på morgonen varje fredag och lördag.

2008-12-14 @ 04:25:29
URL: http://mallgroda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn här=):
Kom ihåg mig?=)

E-postadress: (publiceras ej) Bara jag som ser=)

URL/Bloggadress: Skrivs här

Dina egna ord här:

Trackback
RSS 2.0