Åska

Det bara åskar och åskar hela tiden här i Särna tycker jag.  Först är det fint. Sin åskar det. Sen blir det fint igen.  Och så håller det på nu.  Och har gjort det nu i snart en vecka nu.
Men ja  vädret kan man inte göra så mycket åt.  Men att det ska åska i nästan en vecka är ju inte normalt.  har då inte vart med om det förr.  Men som det ser ut nu på Dalatracker.  Sidan man kan kolla Åska på.  Så är det rätt lugnt i Dalarna nu.  Men tidigare idag så var det ett verkligen oväder runt siljan trakten och här uppe.  Nästan helt gult. Men men.

Ja.  sen så är det väl rätt okej med mig då. 

Särna

Ja då sitt man i Särna då. och tar det lugnt.  Skulle då ha vart in tidigare och skrivit. Men vädret tillät inte det nå.  Det börja åska som tusan när man  precis hade kommit hit så. Ja.  Men det kan man ju inte göra någoting åt så,

Sitter nu och funderar på om man ska se en film eller inte. Vet heller inte vad man ska se.  Det får man se. 

Jobb

Ja nu snart har man jobbat 6 dagar i rad i en.  Det är ju nu en vana man fått att man gör. Men men.  Det är ju skönt det med. När lönen kommer in på kontot. =). Räknat ihop nu att jag har då jobbat en dag mer denna månad än vad man egentligen får göra=). Men 1 dag hit och dit  gör ju inget. Det gör mig ingen skada i alla fall. Det blir ju pengar.

Ja då har man ju då slutat för idag.  Fick gå nästan 20 min tidigare idag. Skönt det i alla fall att man får sluta lite tidigare.  Skall man snart hem igen.   Är trött av mig  så jag orkar då inget.

Ja sen imorgon jobbar man då igen. Men då en lång dag imorgon.  Det är ju då inge vidare men efter det så blir man ju lång ledig=)  Ons eftermiddag  till Tis eftermiddag  blir man ledig.  Gud vad skönt Nästan en hel vecka.

Varmt

Ja fy fan vad varmt det är ute just nu. Det är som att man bara vill slänga sig i sjön och bara ligga där.  Men ja.  Man har ju inge tid till det inte.  Utan man måste ju bara jobba hela tiden.

Jobba hela helgen med så man han ju inte att titta på så mycket på Båtarna och på dragraceingen. Men jobba är ju bättre än inget.

Sitter just nu och skriver bara  lite.  Skall snart gå och köpa mig en ny DVD-Spelare.- Den jag har hemma nu är ur fungtion. Går inte att sätta i gång så.


Vecko slut

Ja nu snart är det vecko slut igen då.  Och man ska jobba nu igen hela helgen. Blir 3 kvällar i rad nu. Rätt skönt men ändå drygt. Men det blir då pengar i alla fall. Så det är ju skönt det med.
Men sen blir man då ledig nästa helg istället i 4 dagar.  Så man får då igen allt istället.  Vet inte om man ska upp till Särna hela den helgen eller om man ska stanna kvar och vara på Mora festivalen och festa.  Det får jag se då  hur jag gör med det.

Datorn där uppe lockar ju.  För dem datorerna man änvänder här nere i Mora är så sega och helt omöljiga att  använda på det sätt som man vill göra det på. Och så fungerar inte vissa sidor helt korrekt heller.  Utan det saknas en massa saker på vissa sidor som man vill använda sig om.  Som denna sida. När man ska in och besöka andras Blogg.

Ja snart ska man då hem igen då Och göra sig något att äta.  Blir väl stekt potatis med lite annat till som är så gott att äta.

Skulle då ha vart på bio imorgon. Men man jobbar ju så. Men det är ju om den filmen skulle ha premiär här i Mora med som i hela Sverige.  Det vet man ju inte.  Får se imorgon när man går till jobbet då.

Så nu har man då skrivit lite i bloggen igen som vissa säger att jag ska göra=)-  Och uppdatera den ofta=) =) =) =)

Så nu har ni då lite läsning att läsa.

Söndag

Ja då ska man väl snart snart lägga sig då.  Skall upp tidigt imorgon.  Bussen ner går kl 8 så. Sen börjar man på att jobba kl 14. Blir härligt. 6 Dagar nu denna vecka som man kommer att jobba.  Men men. Jobb är ju jobb.

Sen finns det då inte mycket mer man kan skriva,

Har sett en film nu

" The Happening"
Handlingen i sig är väl si så där tycker jag då.  Det handlar då om mystikt som inträffar  folk börjar på dö och det sprider sig som en löpeld.  Och ingen vet riktigt vad som gör att det händer.  Om det sprider sig genom luft eller vatten. Folk försöker ta sig från vad det nu är som gör det. Och beger sig ut från städer till landsbyggden. 


TRAILER
Betyg  3/5

Kvällen

Lördag kväll elelr natt om man säger så. För vissa.
Var då ut i natt och festa lite.  Och det var som vanligt många andra gånger man är ut.  Stöter på vänner som man inte hört av på Hundra år. Och dem hälsar och är så glad. Men annars När dem är nykter så fan häslar dem då inte.  Och ingenting annat.  Hör då inte av sig.   Jag har då slutat höra av mig till dem. För man är så himla less på att varför man ska börja ta kontakten hela tiden. Som ringa eller skicka ett sms. Varför kan inte någon av dem göra det istället då?  Det undrar man.

Helg

Ja äntligen har man då fått Helg för en gång skull.  efter 3 helgers jobb m m. Så det är sköntnu att man får ta det lugnt i 3 dagar innan det blir en massa jobb igen.
Sitter nu i Särna som man då kanske kan se. Annars hade jag inte skrivit så mycket i denna blogg som det kanske kommer att bli nu idag.  Sitter mest på Bibblan i Mora. men däe kostar det så mycket så man hinner ju knappt läsa mailen och svara på dem förän tiden har dragit iväg på en 20 min.

Men ja.  Ikväll blir det till att festa. Som man inte gjort nu på ett bra tag. Och det ska säkerligen bli kul.  får man hoppas då. Sen drar man iväg till Parken  och blir där då.

Annars så är det rätt okej men mig   för dig som undrar. Känner mig lite seg och trött nu. Men det är väl för att man har jobba så mycket nu. Den senaste  veckorna. Men nu blir det lite skönt igen då man går ner till 80% igen och jobbar

Sen man då skrev här sist så har det inte hänt så himla mycket vad jag kan säga.  Man har jobbat,jobbat och jobbat  och ingenting annat, Men det lönar ju sig den 27:e=) Då lönen kommer. Så man ser hur mycket man får efter skatten m m. Men man vet ju på ett ungefär hur mycket man kommer att få. Och det är man ju glad över i alla fall.

Så ja.  vad ska man då skriva för något?  Inte vet då jag?=)

Jobb

Som många vet så jobbar jag och står i.  Därför jag inte kan skriva så ofta här.   JObbar mycket,  och är ledig få dagar.  Nu idag är man då ledig.  Skönt nog.  Det blir bara 4 dagars jobb denna vecka så¨det är rätt skönt. 


Har då inte hänt så mycket.


RSS 2.0