636 kr????

Så mycket skall  en del Politiker nu göra ett test om att klara sig på  nästa Vecka. Att Leva som en student gör i dagens läge. Och det skulle då blir en kul grej att se. Att en Politiker sitter o äter Nudlar,Pasta, m m i en vecka. för att låta bli att komma över den gränsen.  (Detta läste man nu på aftonbladet)  En Politiker sa, att han nu är tvungen att sluta snusa. En som är väldigt beroende av snus. Är det en enorm på frestning att sluta bara så där. Så man ska se hur han mår efter den veckan.

Men Allt som har med student medel är ju egentligen en skandal. För att ofta så måste man ta lån om man studerar eftersom allt är så dyrt och att man får för lite pengar. 2800 allt som allt vad jag vet att man får. (Utan Lån) Och det ska då gå till  Hyran,Kläder,mat,Räkningar,internet m m. Sen till nöjen. Det blir då inte mycket över till nöjen när allt det andra är betald. Jag vet själv hur den var för mig. Tufft som fan var det. 

Sen läste man sen att "De senaste 15 åren har studenternas inkomst ökat med 1 582 kronor,"  Det är om alla kan sin matte Ca: 100 kr om året. Den har öka. Och det är inte mycket.... Men men. Dagens Politiker. Det är dem som gör att studenter får vad dem får. Eftersom Politiker ska bara ha mer o mer i fickan..
 

Kommentarer
Postat av: lola

Blondinbella ksulle ju leva på 1050 i en månad för ett tag sedan. Hon klarade sej i nån dag,sen köpte hon etröja för typ 1000kr.. hon föröskte iaf..................

2008-11-29 @ 14:11:37
URL: http://gullgull.blogg.se/
Postat av: Eldsjäl

Läste också det på aftonbladet. Tycker det är skrattretande att de ens ska försöka, för en vecka är inte speciellt länge. De "lär" sig ingenting på det som de inte redan visste. Det är hemskt lite pengar med studiemedel, med eller utan lån. Hälften av mina pengar försvinner på hyra. Aja...tack för en bra blogg. Första besöket, återkommer säkerligen.

2008-11-29 @ 16:11:18
URL: http://fiery.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn här=):
Kom ihåg mig?=)

E-postadress: (publiceras ej) Bara jag som ser=)

URL/Bloggadress: Skrivs här

Dina egna ord här:

Trackback
RSS 2.0