Ny vecka

Är kommen och ja vad har den då att erbjuda på då.  Ja Valborg är som sagt på Torsdag denna gång. Lite krångligt men. ja.  Imorgon så skall jag ner till Mora och sen vidare söder ut.  Blir som en liten vårSemester som man ska på.  Får se då hur det går...

Grilla

Ja då har man nu grilla för första gången för i år då. Och det var då så gött så.  Nu vet man att sommaren är på väg=).

Skrivande

Blir inte så mycket skrivande här inte.  Varför??   Man har inget att skriva.  Och ja. Intressant är det då inte.  Men det kommer säker något.  

Har inte gjort så mycket idag inte,  Jävlats med Skoter jäveln här som vägra starta idag. För att köra den och ställa undan den för säsongen. Det är så man blir galen. Så man har stått o sugit bensin på bensin idag och försökt fått slången till Primen att fungera men inte då.  Full i käften med bensin smak fick man i alla fall..  Skulle ha vart dit med en tändsticka sen och titta vad som hänt=). Fränt. har blivit en levande fackla i mun på en=)

Helg

Helg igen då.  Tiden går så fort så fort. Fast man ändå inte har ett skit att göra om dagarna.

Kul eller inte?

Att man för Anonyma avsändare på bloggen?  Jag kan förstå vissa som skriver saker som dem inte vill erkänna vem dem är, Men jag tycker att man ska träda fram istället och säga det till en istället för att gömma sig. Jag avgör och anser vad som kommer att visas som en kommentar eller inte.  Många många som kommenterar till mig. Och skriver personliga saker. Plublicerar jag inte. Ser ingen anledning till det. Men Det är det att jag tycker att man ska stå för det man skriver. Och visa vem man är...

Tisdag

Ja man försöker då i alla fall att uppdatera bloggen så gott man kan. Men man sitter inte här så länge.  Man gör andra saker på datorn än att skriva blogg.  Men lite tid över till det har jag nu i alla fall.  Sitter nu och funderar över vad man ska skriva i en jobbansökan. Det är alltid svårt. Fast man har gjort det ett par 100 gånger så är det ändå alltid lika svårt varje gång. Att hitta dem rätta orden och meningarna. Så att det ska se så bra ut som möjligt. Sen är det då bara att hoppas på det bästa.

Bra länge sen

Nu som man skrev här,  Mycket har då hänt och mycket som inte hänt.  Men tänker då inte berätta allt här precis.  Inget som man skriver om bara så där. Sen är det sjukdom som har ställt till det. Man har inte haft ork att sitta o skriva varje dag.  Förkylningen har tagit kol på en när man vart sjuk.  Men nu är man på bättrings vägen i alla fall.  Förhoppnings vis....

Helgen

Ja det har varit stånka o stå hej nu i helgen. Vart fullt upp nästan.  Vart hit i dit med vänner och allt.    Vart sig lite fest på Fredagen o Lördagen. Sen tog man det lugnt på Söndagen och satt o spela "360" Men ett par polare på kvällen där. Så igår så var man iväg igen till Kompisar.  Men nu är det lugnt igen.  Tills Fredagen. Då det blir ut igen kanske. Sen efter det blir det inge drickande för mig på ett tag i alla fall. .

Jehovas

Jaha. Då har man fått besök av "Jehovas" nu då.  Kom för en liten stund. Och undra lite om Bibeln och meingen med livet och jag vett inte allt. Så ja=). Något sådant tror jag inte på och är då fan heller inte intressead heller.   Man skulle då ha sagt att man är en "Satanist"=). Och ska till att göra en offer sermoni. =).


Lurad???

Det är säkert många många som gått på massor av saker idag. Men ingen har dock lyckats lura mig=)  Ha. Är lite stolt. Fast det är en hel del som försökt. Men jag har genomskåda det.  Men hitills har jag lurat några i alla fall. På ett sms som jag skicka ut här idag.  En del ringde till o med upp=). och fråga om det var sant. Och jag sa ju det att det var sant. Och till en början trodde dem starkt på det. Tills jag då sa att det var ett Aprilskämt.   Så roligt ibland när man kan lura i någon sådant=).

RSS 2.0