Dessa tider

Så fattar man inte varför folk får Bonusar på bonusar. som VD m m Eller Politiker. När det är dystra tider. Hela tiden.  Dem får miljonbelopp på miljonbelopp. Och vi andra måste sitta o äta Bröd o dricka vatten. Medans dem kan gå på Restaurang i dagarna i ända För dem får ju bonusar för dem förtjärnar det. Genom att sparka folk så förtjänar dem mer pengar. Ge fan i det. Och så kanske folk får behålla jobbet. Dem som får så mycket pengar kan inte göra sig av med dem tillslut. Då sitter dem är 80 år och har 30-40 miljoner i fickan och inte vet vad dem ska göra av dem.   Ge det till folket i sådana här tider istället.   
Man blir så förbannad när man sitter o läser sådant...

Kommentarer
Postat av: Anna Lundh

jaa ;) gott med våfflor ;D

2009-03-25 @ 21:25:09
URL: http://annalundh.se
Postat av: Frida

har du kollat på debatt? de handlade om det här förra veckan tror jag det var. De känns som ett program du borde kolla på. Då har jag någon att diskutera med sen =) vad tycker du om att Kungen vill ha pengar för Viktorias bröllop då?

2009-03-26 @ 00:23:09
URL: http://fidixx.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jag misstänker det, men jag har däremot åkt skoter en gång. Fast det var iofs med killens kompis och han körde så jävla fort och lyssnade inte på när jag sa att han skulle sakta ner. Så det var inge kul.

2009-03-26 @ 05:12:36
URL: http://mallgroda.blogg.se/
Postat av: Häxmamman i Jämtland

Du har en utmaning hos mig/Kram

2009-03-26 @ 07:28:22
URL: http://stickmonster.bloggagratis.se/
Postat av: Carolina

Välkommen på öppen vernissage i min blogg idag. Jag kommer lägga upp min nya vårkollektion pö om pö under dagen med smycken som jag själv gjort. Vill du beställa eller har frågor så är du välkommen att mejla eller skriva en kommentar :)

2009-03-26 @ 11:06:49
URL: http://caroflina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn här=):
Kom ihåg mig?=)

E-postadress: (publiceras ej) Bara jag som ser=)

URL/Bloggadress: Skrivs här

Dina egna ord här:

Trackback
RSS 2.0