Ja ni

Det hända som man nu skriver i denna blogg är mest delen Filmtips..  Men det är som det sägs.  "Bättre än att inte skriva någonting alls"   Så filmtips får ni ju av mig väldigt ofta.  Är ju en filmälskare så=). 

Mer filmtips kommer ju att komma.  Men när.  Det får ni hålla Uppsikt över.

Annars så kommer det allid att stå något annat här.  En massa bla bla bla=).

Kommentarer
Postat av: Jenny

haha..jag skriver också mest om film, eftersom att jag har så grymt svårt att sätta ord på saker jag gör. Det blir liksom ingen förkortad version utan börjar bra för att sedan spåra ut totalt. Blir nästintill en redovisning vad jag har gjort sen jag slog upp ögonen till jag går och lägger mig igen.

Men den dagen ordet toalettbesök dyker upp i ett inlägg tar jag bort den, då är det färdighaft för min del.Tydligen behöver jag träna på att korta av mina kommentarer också :SJo jusst ja, allt är jättebra med mig, hur är det med dig då?

2009-03-03 @ 19:07:21
URL: http://mallgroda.blogg.se/
Postat av: Linda L

Ok har du telia? För på telia drar dom ju 90kr för att få 5000gratis sms. men på Halebop kostar det inget att få gratis sms utan du får alla pengar du fyller på med att ringa för. Alltså blir det helt gratis. men Telia kostar det 90Kr att få (gratis sms)

Ha det!

2009-03-04 @ 01:09:46
URL: http://lindaskriver.blogg.se/
Postat av: Jea

Nå alltid trevligt med film tips. men snart kommer de nått intressant ska du se hehe :)

2009-03-04 @ 10:01:59
URL: http://jea.bloggspace.se
Postat av: Häxstickade mamman i Jämtland

ag tycker det är toppen för jag är också en filmälskare, ja även min sambo...Så fortsätt med det, det är du och ingen annan kan ändra på det och jag vill inte att du gör det heller...Kolla in vad min dotter fick vara med om igår/Ha en bra dag och kramar till dig

2009-03-04 @ 11:57:20
URL: http://stickmonster.bloggagratis.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn här=):
Kom ihåg mig?=)

E-postadress: (publiceras ej) Bara jag som ser=)

URL/Bloggadress: Skrivs här

Dina egna ord här:

Trackback
RSS 2.0