Söndagen

Ja då är det söndag nu igen då.  vilodagen.  Man var då ut igår i alla fall.  Och det var då roligt i alla fall.  Träffa på människor som man inte brukar se så ofta ibland.

Men man mår då bara bra idag,  Är då inge bakfull.  Som jag då inte brukar bli. 

Kvällen

Ja snart snart är det kväller igen  och sista dansen för i år här i Särna.  Men ner dit har jag inte tänkt mig att gå i alla fall. Vad jag vet nu i alla fall.

Nyss ätit Kreps.  Så himla jävla gott.  Så nu är man så himla mätt att man inte ens orkar med någonting.  Utan bara vill sova middag=)

Lördag

Då är det helg nu ugen då.  OCh man har nu sovit ett tag nu då. Men man var ju vaken till en 8. Men kunde sen somna sen. i 4 timmar.  OCh snart skall man ner o laga lite mat.


Natten

Är fortfarande ung än  Och man är inte ett dugg trött utav sig. Varför vet jag inte men. Ja.  Sitter då här och spelar musik och spelar spel  Finns då inte mycket annatt att göra.  Dem flesta ligger nu och sover så. Ja. 

Sen lär man upp tidigt imorgon för att fixa till lite saker, Innan  kvällens gång då. Då det är dans här.  Måste då fixa till saker då. 


Ja man har inget annat att skriva mer än att man kommer säkerligen vara uppe en bra stund till.


HOHO

Ja då har man fått i sig lite mat nu då. Och vart ute å gått efter det.  Skönt som fan.

Så ja Nu sitter man här igen=)  Ovanligt. Men men. Ja.  Skrivet lite  och lyssnar på musik. =)

SKall väl blädra lite och se mig om bland bloggarna.

God Morgon

God morgon allihopa.  Solen skiner och fåglarna kvittrar ute.  Här sitter man och är vrålhungrig. Men funderar på att gå ner o äta något.. OM man nu kan slita sig här i från.   Men men  

Jaha.

Då är det kväller nu då, Och som  vanligt och alltid sitter man då här och skriver av sig lite eller baar skriver man en massa skit bara,

Det är ju upp till var och en att tycka om vad man skriver.

Har då nyss ätit mat då. Som blev lite sen. Men bättre sent än aldrig. Som man säger.

Tack sen Jea För den nya stilen på bloggen=), Den vart bra=).

Ja vad händer då ikväll då?  Det får man se.  Blir väl Tv som vanligt. Sen vet jag inte. Blir väl till att sitta här och dra ut på tiden.

Meningen med livet?

Meningen med livet är:  Vad är det egentligen?

Är det?
 
1. Många saker sammantagna som bildar det vi kallar livsupplevelsen. Den kan variera och någon objektiv livsupplevelse och kan det i först hand aldrig bli frågan om. Ditt liv är ditt, om än som en del av allt omkring dig.
2. För att lägga grunden för ett öppet sinne så behöver man finna den gyllene medelvägen i allt man gör. Finna en balans som gynnar balansen på biokemisk nivå i hjärnan. Måbraämnena ska ligga på en stadigt hög nivå.

Detta gör man genom att se över sitt liv på många olika områden och försöka meditera på fokus och koncentration så att man orkar genomföra de förändringar som behövs.
3. När man uppnåt ett optimistiskt sinnelag och börjat påverka sin omgivning i den riktningen så kan man öppna huvudet för de stora andliga frågorna... och börja förundras.

Kanske få en större tillit till livet. (eller så kan jag helt enkelt säga att jag inte vet vad meningen med livet är, men jag tror att detta kan vara en bra början. Känner man ingen mening med livet så kan man ju lika gärna pröva på lite saker som människor i allmänhet kopplar ihop med mening. Allt man aktivt gör gynnar ens personliga styrka. ;) ... ha ha!!! när allt kommer omkring så är det kärlek och frihet som gör livet värt att leva! eller??

God Middag

Det är väl så det heter nu tänker jag. När klockan närmar sig 12. Och man är nyss har stigit upp.  Och man är fortfarande trött. Men men  ja.  Det går över säkert om ett tag eller två. Ja.  Vad händer idag då?  Det vet jag då inte.  Det får man då se. Jag har inga planer på att göra något idag så. Det blir då en trist dag idag,

Bättre

Ja nu är det i alla fall bättre med migränen för den här gången då.  Men det skulle inte förvåna mig nu att den kommer tillbaka imorgon igen, men men. Ja.  Brukar ofta vara så  Ibland kan man vara utan den i flera dagar.  Ibland Veckor. Men sen kommer det en sådan tid att man har den stup i ett. Men ja,.

Sitter här nu och funderar på vad man ska göra. Om Man ska sätta sig o se en film eller inte. Men men. Det vet man ju inte. Får se=)


Nu sen har jag lagt ut Trailer på dem filmerna som jag har sett nu.  Så om ni är sugna innan ni ska se filmen så får ni lite smakprov här dä=)  Bara gå till dem dagarna som det är en film som jag har sett med.

Brunch

Ja då ska man ta sig lite att äta nu då=).  Lite sen lunch då men. Jag måste ju äta.  Fast migränen fortfarande ligger i men det håller ju på att gå över då men. Får se hur man känner sig med lite mat i magen

Tråkigt värre

Idag känns det att det är en sådan dag som man bara vill slippa.    Känner sig alls inte pigg idag.  Men alla har ju en sådan dag någon gång.  Men när man har migrän så är det alls inte kul.  Men det finns inget som kan göras heller.  Läkarna vägrar ju höra av sig,  Så man kan få rätt medicin till detta.  Jag fann ju en som hjälpte. Men då måste man tyvärr ha en stor o djup plånbok för det. Att det måste vara en sådan dyr medicin som hjälper.  Usch.  Ibland önskar man att dem som är billiga hjälper. Men det gör dem inte,Och sen är man så himla jävla hungrig men när jag har migrän då kan jag inte äta.  Fast jag vet. Man ska äta då. Men jag kan inte.


Ingenting

Finns då Ingenting att göra. Absolut ingenting.  Man sitter då bara här.  Och ingen skriver i bloggarna sina heller. Så man har ju inget att läsa heller.  Blir då till att man blir sittandes och inte gör något.  Går geonom en massa sidor och bloggar. Men man hittar ingen intressant att läsa.

Snart börjar i alla fall House. Men det är en bra tag dit än. Så  vad ska man göra under tiden?

Eftermiddagen

Fick hjälp av en vän nu att designa min blogg. Men något måste då ha gått galet till nu=(.  Jag fick upp som sidan skulle se ut när jag hade sparat och allt. Men den se ju ändå lika ut som förr? Hmmm. Ja Man blir förbannad.  Det blir man.

Men Tack i alla fall  Linda för att du hjälpte mig med den=). Men något gick fel. Men tack i alla fall=)

Sitter nu och väntar då på att maten skabli färdig.  Den står i ugnen så.  Man är så himla hungrig nu så man hade lust att ta allt för sig själv och bara vräka i sig=)

Usch

Vilket väder det är ute.  Usch.  man trodde att det skulle bli fint idag. men men  det sprack upp igår och blev klart ute. Men det var väl de lilla man fick se igår.

Löningen kommer nu.  Gud vad kul.  Men den stunden blir inte länge. Nu när man ska betala räkningar/na som kommer och har kommit.  Usch.  Då blir man ur fattig igen som vanligt. Men men.  Det måste betalas sådant med.

Morgon

Ja då är det morgon. Och man är uppe väldigt tidigt idag.  Lite ovanligt för min del. Men men Ja.  någon gång ska väl vara det första på länge med.  Har vart vaken sen 3 i natt.  Har inte kunna somna om. Så ja. Så man har försökt lega och vänt o vridit på sig. Men inte lyckas somna om. Så  jag gick upp istället.

Sitter här och inte gör mycket. skriver m m..  Ingen annan är ju vaken så att chatta med någon är ju inget tal på. 

Kvällen

Ja då är det kväller nu igen då. Och man ska väl snart bänka sig framför Tv:n och glo på den..  Blir en tidig kväll idag känner jag.  Är trött och migränen ligger  och fortfarande trycker på. Men inget man kan göra något åt.  Läkarna är så sega med att skicka ut remiss när man ber om den.
Ringer o tjatar och bråkar på dem.
Så man hoppas nu man får en Remiss till det Medicinska så man kan få ut riktiga värktabletter som hjälper. Alvedon, Ipren  m m. Är bara nå skit tabletter som ine hjälper ett dugg.
Man måste ta dagliga dosen eller mer för att det ska hjälpa. Och det är inte bra att man gör det för ofta. Så Ja man hoppas på att man får ett brev hem snart. Men när man får det så ska man säkert vänta ytterligare 1 månad  för tiden sen. Nej Usch.

Sitter nu och ja gör ingenting.  skriver och lyssnar på musik.  Världbäst musik alltså.  Som spelas=)

www.Neradio.se <------  Så in och lyssna=)  För er som gillar  Trance,Dance  Techno and Hardstyle. m m.
En riktigt bra sida=)

Ja. Blir väl mer skriverier imorgon. Kanske
,

Scooter


Scooters Nya Låt.  eller ny och ny.  Den är väl rätt gammal denna låt men den är ju helt kung att lyssna på.  And No Matches.  Helt suverän låt.    Scooter kan det med Techno/Trance dem=)  Lyssna.  Den är kung


Jobb

Ja då har man då postar brev till ett Jobb som Charkituri m m. Behandling av kött produkter om jag säger så i en Ica Affär. Och jag hoppas då på att dem svarar och ger mig besked om jag får det eller inte.  Men jag tänker i alla fall fortsätta söka jobb som vanligt. Man kan inte gå och vänta på att det ska ringa eller komma ett brev på posten. Då får man då vänta.

Usch

Ja då är det ännu en ny vecka då.  Och ja.  Vad ska man göra åt det då?  Ingeting. Alls. Finns inget att göra.  INget jobb att söka.  Ingenting.  Chefs jobb hela tiden. Och det är inget som jag har nå erfarenhet utav.
Men men.  Inget som man kan göra något åt.

Usch usch usch.  Livet är hårt

Kvällen

Ja då närmar det sig slutet för denna vecka då. Och en ny vecka är på inrullning. MIndre än 2 timmar kvar nu. Och ja vad händer.  Ingenting som vanligt må jag säga.  Finns hellet inget att göra i denna by. Mer än att sitta vid denna dator. Eller göra något ute,  Sen då?  Ingenting. 

Inläggen hit och dit heller verkar folk inte intresserad utav.  Vad än man skriver så är folk in och läser. Men inga kommentarer får man på dem. Men ja. Ingenting som man kan göra något åt i alla fall.

Slutet gott allting bort=)

Då är 29:e OS slut för den här gången då. Skönt kan man med säga om det då. Mycket skandaler m m hit och dit.  Och klagomål på allt. Men ja. Det är i alla fall skönt att man skipper läsa nu om alla dopnings skandaler och allt som händer och sker.  Och nu ska dem med kolla på Kinseserna om det stämmer att alla är i den ålern man ska vara för att vara med i OS.  Mest riktar med åt "Gymnastik" Att dem unga kineserna som vann inte är 16 år som man ska vara.  Klag o klag hit och dit.  Men rätt ska vara rätt.

Men man kan ju sen undra om OS verkligen kommer att komma till Sverige någon gång. Men det tvivlar jag på.  I alla fall Sommar OS. Vad ska vi då visa upp för något stolthet som KIna nu gjorde med sitt krut och skriftrullen (Papper) Som dem kom på.   Ska vi komma in med världens största falukorv=) Eller ska vi gräva ner en dynamit och tända på, och få en stor krater mitt i arenan?  

Vinter OS tror jag då mer på att vi kanske kan få hit någon gång i framtiden. Vi har ju fina och stora skidstadion. Men Ja.  Den dagen vet man ju inte när den kommer.  Sist Svergie hade ett OS var ju 1912  Och ja. Det var den tiden det.

Närmaste Stora Argangemang som vi har haft är ett VM. Men inge mer än det.


Hancock

Den såg jag ju förr med. men då var det en sådan dålig bildkvalité så att man inte såg så himla mycek av den filmen. Men igår såg jag den i bättre kvalité.
Och ja vad ska man säga om den filmen då. 
Den var rätt Okej. Lite sådan där Superhjälte film kan man säga. Har inte så mycket handling att skriva om den heller. för jag tyckte inte att den var nå bra så. Men Will Smith Har gjort bättre filmer en den.  Tacka vet jag "I am Legend" Som kom ut i år.  Den är riktigt bra.  Men Hancock nej.
Rekommenderar helst inte


TRAILER

 
Betyg  2/5

Söndag

Ja slutet av denna vecka är nu ett minne blått snart. Och ja  man gör då inte så mycket heller. Sitter nu bara med datorn och inte gör så mycket.  Finns dock inte så mycket heller att göra heller.

Mer än att man ja,. Sitter med datorn.

Ikväll blir det väl som vanligt.  Blir kanske en film som man ska se. Det får man se då.

Underbar

                                                                                   

Här har man i alla fall en riktigt underbar person. En verkligen fin och rar tjej. .   Hon är ja nästan den ände vän man har som verkligen vet vad en telefon är till för.ibland. Hon har ju dess värre inte läst min blogg om det som jag skrev om förr utan hon är den som ringer en och frågar hur det är med en och så vidare. Hon vet i alla fall hur man som vän gör.

Hon ringer mig, och jag ringer henne. Det är väl så vänner ska göra.  Och inte som vissa andra säger. Att ena ska få höra av sig först innan den andre hör av sig   sen.                                      
   

Dem senaste dagarna nu.  Har vi pratar väldigt intensivt ja i minst 2 timmar och mer. Blir bara så. Att vi pratar om allt. Hon är då en riktigt vän hon.  Visst jag har ju fler vänner än så. Men hon är den som ja har ringt mig mest av alla vad jag kan tänka mig. Före henne så. Ja har det kunna ha varit veckor, månader ibland innan en vän  har ringt och frågat "Hur man mår?

Inte alls ofta att det händer en sådan sak.  Jag menar . Fast man bor långt borta så ska väl ändå båda tå hålla kontakten med varandra. Det är inte bara den ena som ska göra det. Utan båda två. Hon förstår det i alla fall.

Men sen finns det ju ni sen som inte har pengar på telefonen och det förstår jag ju. Och accepterar. Men när man fyller på den. Då kan man väl ringa ett litet tag bara och bara fråga hur det är. Det är alls inte så svårt.  Men Katrin. Om du läser det. Så vet du vad jag tycker om dig=).


Om det är någon som är frustrerad nu över detta så får ni vara det.  Ni vet själv hur det är att bli behandlad så.  Och jag får ta konsekvenserna för detta inlägg. Men jag har sagt mitt nu.


                                                                 Kommentera mer än gärna

                             


Kvällen

Ja nu närmar det säg kväll igen då.  Och jag ska då ta och gå ner och se lite tv. Innan en vän skall ringa mig.  Hon skulle  fixa lite saker. och äta något innan hon skulle ringa mig. Så man hoppas att man hinner klart med det man ska göra innan det med. Ja.  Sen skall man inte göra något annat. Lägga sig.  Man är rätt trött utav sig vill säga.

House

Alltså.  Skulle man hamna på sjukhuset så skulle man då vilja ha House som läkare. Han är alltså en riktigt cool person. Som inte vill hjälpa själva patienten utan han vill bota sjukdomen. Han liksom skiter i vad det är för person han behandlar utan det är bara sjukdomen som man är intresserad utav. Sen skiter han då i hur det går med Patienten efteråt. Han är en självisk, Egoistisk arogant. Som tänker mer på sig själv än på andra.  Han jävlas med sena med parter för att må bra själv.=)
Serien House är då en av dem bästa seriena som jag då vet=. Försöker följa varje avsnitt så gått man kan.
Han är komisk på sitt sätt. Han har en speciell sida som gör att han är den han är=) hehe.  Man kan då skratta mycket åt hans idéer som han har för sig. Och dem  jävlas med. Om man ser det som hans kolleger gör så anser dem att han är rena skitstöveln. Men är ändå en riktigt bra läkare i sig.

Så den som inte sett House. Se de.  Rekommenderar det stort.

Varför

Varför kan inte folk lova vad dem lovar för??  Istället så får man reda på att dem ljuger en rakt upp i ansiktet,  Kul, Vilka vänner man har.

Jag tänker då inte berätta om vilka den/dem Person/er det handlar om utan Det vet den/dem bäst själv om vilka jag menar och om vad det handlar om

Idag

Idag blir det inte mycket skriverier.


KvällenJa då har man set en film igen då?The Forbidden Kingdom
J

Handlar om en kille som heter Jason och älskar Kung Fu filmer av allt. Och en dag som alla andra dagar går han in i butiken som han brukar köpa sina filmer i. Och den dagen blir då lite speciell.  Han får då i uppdrag att föra en speciell stav som finns i butiken till sin rättmäktige ägare och förflyttas då till Kina. Där han möter en liten galen vindrickande "Lu Yan" som då speals av "Jackie Chan" som blir en av hans lärare till att lära honom Kung Fu och den andre är "The Silent Monk" Som spelas av "Jet Li" Som med tränar honom till att möta den onde  "Jade Warlord" Som håller en "Monkey King" i fånge och befria honom.

Denna film var mest en liten komisk film. Men roliga citat och typ "Frågor & Svar" meningar=). Mycket rolig och spännande på sitt sätt. Den här kan jag Rekommendera till dem som gillar Jet Li och Jackie Chan filmer=)


TRAILER


Betyg  3/5

Dagarna Kommer Dagarna Går

Dagarna går väldigt fort. Fast man då inte har något att göra mer än att man i stort sätt sitter här och bara ugglar framför datorn.

Jobben ja. Som det ser ut nu ser det mörkt ut.  Det finns inga jobb än så länge.  Men jag har då ringt på ett jobb i alla fall. Som Personlig Assistent i Mora.  Dem behöver ju folk som hon sa,. Så man hoppas att man kommer att få jobb inom det i alla fall. Hon skulle höra av sig inom kort då Men man undrar ju när det kommer att bli.    Jobbet man hade i somras verkar det som att dem inte behöver nå folk i alla fall. Dem har då inte ringt så. Ja.  Och vikariat tjänsten som kommer att bli där. Har man då ingen chans på att få.  Den chansen är nog väldigt liten att man ska få.

Och ännu en gång Ida.  Tack så mycket. För att du hjälpte mig med bl.a texten så att man fick den att fungera=)

Grattis

 
GRATTIS MARIT
 
  

Idag Fyller Vår LIlla Marit år Idag.  Hi hi.  Hurra För Marit.  hi hi.
En sak bara

Som Ida menar på men Första handsval av spelar.  Jag vet att man kan ha en speciell. Men det hon menar hela tiden är att om jag ska lyssna på en låt så skulle jag höger klicka på den och öppna med och sen trycka på spelaren.  Det tjata vi om med att jag inte ville ha så.  Utan att jag ville bara dubbel klicka på en låt och att den ska spelas i en viss Spelare och inte Videospelaren.  Det var med som du glömde tjata om.  Och jag säger då en sak med Firefox suger det med.  Internet explore säger i alla fall till när något program inte är säker att ha på datorn. och virus skyddet som jag har med. Det är väl i alla fall en bra sak

Hmmmmm

Ja sitter och inte gör så himla mycket alls just nu.  Sittr o lyssnar på musik och gör inte så mycket.

Ringde nyss om ett jobb och hon skulle då se över det och ringa tillbaka när det är behov av folk. Så Jag får hoppas att man får börja jobba igen då.

Ingenting

Ja idag har man då heller inte gjort nå mycket alls.  haft migrän idag så  jag har lega nästan hela dagen. Men men. Ja. Har det fortfarande just nu med. Det håller på att gå över.  Sen så. Ja har man inte gjort så mycket.
Sett lite film m m.


WantedDet är en riktigt grym film som man har sett.  
Med några stora Namn inblandad,.
Filmen Handlar om Wesley som är en helt vanlig person.  har ett jobb och en tjej. Som en dag så stiger det in en kvinna i hans liv.  Som ändrar allt på hans syn på livet och hans familj.
Filmen i sig var då väldigt bra. Rekommenderar den.
TRAILER


Betyg  4/5

Jiddra inte med Zohan


 

Jiddra Inte Med ZohanSåg den i natt som var då. Och ja det var en ganska besvikelse om man säger så.  VIssa Scener i filmen var väl roliga men själva helheten i filmen var rätt dålig. Det är en av dem dåliga filmerna som Adam Sandler medverkat i.  

Filmen då Handlar om en man som Heter Zohan. Och är ett Vapen för det Israeliska armen. Men som inte vill hålla på med det. Utan hans dröm är att komma till Usa Och bli en hårstyleist.   Finns väl inte mycket att säga då just om denna film då.  Utan se den själv och tyck vad du vill. Jag Rekommenderar den inte.

TRAILERBetyg   1/5

Kommentera Gärna filmer som jag har sett och skrivit om här.  Och skriv vad du själv tyckte om dem när du sett dem.

Dålig

Haft migrän hela dagen så.  det har inte hänt något alls idag

Förjävligt

Ibland förstår man inte på vissa.  Eller vissa.  Många personer som man känner och har känt.  Att varför vissa ska hålla på. Fattar jag inte. Som när man inte har hört av sig på ett tag till Så får man ett sms. men varför man inte hör av sig för.  Då är det som att man går i taket.  Och bli helt förbannad på människan. Hört av sig.  Det är väl så att personen kan höra av sig till mig någon gång.  Och det gäller då inte bara en.  Utan många. Varför är det så att det är jag som ska börja starta en konversation med någon.  varför är det alltid jag som ska  ringa eller skicka iväg ett sms.  Jag är fan trött och har tröttnad på att jämt ska vara så.  Därför kanske inte nästan någon hör av sig till mig eftersom jag har slutat  med många att skicka och ringa till dem. För någon gång så kan väl dem någon gång höra av sig. Men nej.  Dem förväntar sig att jag ska skicka.  För det har jag ju alltid gjort förr. Och då kommer ju jag göra det sen med.  Men nu ska det få ett slut på det snart.  OM ingen annan hör av sig till mig,. Fan. Man skulle ju vara glad om någon ringde eller sms till mig. Före innan jag ens gör det. Istället för att jag ska börja de hela. Nej Usch säger jag bara,  FInns folk som ska bara ha ha. Och inte ge tillbaka.

Trist

Fan vad trist det kan vara ibland när det inte finns ett dugg att göra. Usch. Det är så nästan man går helt bet.  Bara sitta och inte göra ett dugg.  Usch. Jobb och lägenheter finns det då inte heller.  Blev ju erbjuden en lägenhet nu. Men vad fan 4000 i månaden för 1:a. Det är att ta i. Och jobb finns det då heller inte. Fast man söker på hela Dalarana.  Är då inte bara inne på Ams utan andra sidor med. Ams. Är väldigt dålig på att hjälpa till med jobb, Usch.

Det är då sen inte undra på att man mår som man mår sen med. Men det är inget som jag ska skriva här. För då blir man bara kallad för en egoist och allt. Och att man är ute efter uppmärksamhet. Som jag då som den sista personen är. Jag vill inte ha publicitet av hur jag mår.  Jag är då inte den sortens person som strävar efter att något. Men dagens förvridna  Samhälle är dess värre så.  

Film

Ja då har man nu sett in film då?Mumien-Drakkejsarens Grav
Och Nja. Den avr då si så där tyckte då jag då.  Inte mycket bättre än dem 2 första filmerna som gjordes i alla fall.
Men den handlar om någon gång mellan -40 och 50 talet. Då Alex. Deras son hittar en grav med en kjesare i.  Och ja som alla vet så väcks den till liv och försöker erövra. Mycket action. Ganska lite spänning i den.
"Jet Li" Gjorde en ganska kass roll i denna film. Det är inte hans stil tycker jag.


TRAILERBetyg 2/5

Trött

Förstår då inte. Att  man kan vara så trött om dagarna nu helt plötsligt. Fan vakna nu idag nästan kl 14. Och man går ju och lägger sig inte så sent heller. Så man undrar ju hur det kommer sig att man sover i mer än 12 timmar.  Helt ofartbart.

Jobb

Hmmm.  Jobb, jobb, jobb bara en massa jobb. (Not)  Det skulle ju bli så bra nu. När Högern kom till makten. Det skulle bli mycket mer jobb till dem arbetslösa.  Jo jag ser det.  Det finns ju jobb. Men då lär man ju flytta minst 40 mil ifrån För att kunna hitta nå jobb. Och ja.  Det vill man ju inte i det första taget. Men men.  Det är väl inget som man kan göra något åt.  Utan det är ju Högern sak att fixa mer jobb.

Sitter och bara går genom en massa sidor med jobb utan att man hittar något att hålla på med. Usch säger jag bara.

Särna

Ja då är man tillbaka till Särna nu igen då. Efter att man nu har jobbat i ca: 3 månader. Men men. Nu så finns det inge mer jobb att få. Så man kan då inte bo kvar i lägenheten som man bodde i så. För man vet ju inte när chefen skulle ringa om jobb,  För man kunde bli en sådan där springvikarie. Men det kan man ju inte leva på.  INte länge i alla fall. Så nu sitter man här då igen och ja.  försöke hitta sig nå jobb.  Har vart in och tittat men.  Just nu finns det då inget för mig. Som passar in på mig.  Mestadels är det ju chefs jobb. Och det har jag då inge behörighet utav.

-----

------   Orkar inte skriva

Hmmmm

Man ska väl egentligen skriva Allt man gör och hur man mår i en blogg. eller nästan då allt.   Men det tänker jag då inte.  Finns vissa som måste kritisera det man skriver.

Härligt

Fan vad härligt det är med att man är lång ledig alltså.  Gud vad skönt det är. Man har ju 3 dagar kvar av den. Sen blir det jobb igen.  Men man är ju inne på sin 2:a lediga dag idag. Så det är ändå skönt.
Och ja,.  Hur är det med mig då?  Det kan man då verkligen undra. "The Dark Knight"
Ja, Då har man då sett den nya Batma filmen då.  Och det var mer än förhoppningarna man hade om den.  Den var då bättre än vad man trodde att den skulle vara, mer spännande och mer action än den förra Batman filmen med
(Christian Bale) i Spetsen som den mångmiljardären Bruce Wayne.
Filmen då Handlar då om när Joker (Heath Ledger) kommer med i spelet. Som en Brutal och harmlös person.
Batman tar upp kampen mot Joker och försöker på alla sätt att stoppa den harmolösa mördaren och brottslingen.
Filmen i sig är väldigt bra.  Spännande från början till slut.

Heath Ledger Spelar jokern på ett sådan bra sätt att man inte kan föreställa sig någon bättre.  Han är då bättre än vad 
Jack Nicholson gjorde.  Man kan skilja dem åt väldigt mycket. När Heath Ledger Spealar Jokern är det som att man aldrig vet vad som blir nästa drag, och att han gör Jokerna nästan till ett skräck senarium.  Medans Jack Var väldigt stel och trög i sin roll som Jokern.


TRAILER


Betyg 4/5

RSS 2.0