Meningen med livet?

Meningen med livet är:  Vad är det egentligen?

Är det?
 
1. Många saker sammantagna som bildar det vi kallar livsupplevelsen. Den kan variera och någon objektiv livsupplevelse och kan det i först hand aldrig bli frågan om. Ditt liv är ditt, om än som en del av allt omkring dig.
2. För att lägga grunden för ett öppet sinne så behöver man finna den gyllene medelvägen i allt man gör. Finna en balans som gynnar balansen på biokemisk nivå i hjärnan. Måbraämnena ska ligga på en stadigt hög nivå.

Detta gör man genom att se över sitt liv på många olika områden och försöka meditera på fokus och koncentration så att man orkar genomföra de förändringar som behövs.
3. När man uppnåt ett optimistiskt sinnelag och börjat påverka sin omgivning i den riktningen så kan man öppna huvudet för de stora andliga frågorna... och börja förundras.

Kanske få en större tillit till livet. (eller så kan jag helt enkelt säga att jag inte vet vad meningen med livet är, men jag tror att detta kan vara en bra början. Känner man ingen mening med livet så kan man ju lika gärna pröva på lite saker som människor i allmänhet kopplar ihop med mening. Allt man aktivt gör gynnar ens personliga styrka. ;) ... ha ha!!! när allt kommer omkring så är det kärlek och frihet som gör livet värt att leva! eller??

Kommentarer
Postat av: LOla

Meningen med livet är för mej att känna lycka. Det behöver inte betyda att man är ihop med någon eller har barn. Bara man känner sej lycklig och ser hur bra man har det! Uppskatta allting!

2008-08-28 @ 17:15:32
URL: http://gullgull.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn här=):
Kom ihåg mig?=)

E-postadress: (publiceras ej) Bara jag som ser=)

URL/Bloggadress: Skrivs här

Dina egna ord här:

Trackback
RSS 2.0