Ny vecka

Ja då var det en ny vecka då igen då  Och vad ska man då göra då?  Samma sak igen då kanske.  Skall väl börja packa snart.  Flyttar ju ner snart till Mora igen.  Men det är ju det att om man får lågenheten det.  Återstår att se imorgon.  Annars lär man ta nöd rummet som man har blivit erbjuden då.

Lördag

Samma gamla visa.  Det finns då inget att göra.  Absolut inget.  Man sitter bara och gör ingenting. Har så himla tråkigt.  Det som finns att göra är ju bara att dra ut på tiden med att se film och film hela tiden.  eller sitta här med datorn.

Fredag

Ja då var det Fredag igen då.  Och snart helg.
Fortfarande håller man på att söka bostad.  Men det kanske nu är ett napp.  Skall höra av mig nu den 27:e igen och se.  Jag hoppas nu att jag får den. Skulle bli glad om jag fick den.  Då kan man i alla fall börja jobba. Men ja annars vet jag då inte vad man ska ta sig till.

Har sett nu ett par nya filmer.  Men kan lägga upp i alla fall en film som jag sett


---10 000 Bc---
image2

Det fanns en tid då både djur och människa var otämjda och då den väldiga mammuten vandrade på jorden. En tid då de idéer och den tro som föddes för evigt skulle forma mänskligheten. En ung jägare tar sin stam på en farlig resa över ett kargt landskap där de tvingas att kämpa mot sabeltandade tigrar och andra förhistoriska rovdjur. På sin resa upptäcker han en förlorad civilisation och tvingas försöka rädda den kvinna han är förälskad i från en ondskefull krigsherre som anser sig äga henne


TRAILERBetyg 3/5

Ons

Ett tag sen man skrev.  Men det har inte blivit något av med det  av någon anledning bara.  Sitter och ser film nu bara  och gör inte så mycket annat.   Det  regnar ju ute så att det är inte så kul då att vara ute.

Helg

Det är Lördag idag.  Och snöar ute.  Trevlig väder man har det. Usch.
Tråkigt

Migrän

Idag har man i stort sätt haft en dag med migrän. En Dag som man helst inte vill ha. Men  det rä ingenting man kan göra något åt så mycket.  har man ont i huvudet så är det inget att göra.  

Inte föräns nu så börjar tabletterna på att hjälpa och migränen släppa. Ibland hjälper dem ingenting. Men men. Det får man leva med.

Annars så har man inte gjort mågot annars idag.  Är bara svin kallt idag.  Vakna vid 7 första gången och titta ut. och Ja Gud vad glad man blev  (Not)  Det snöa ute,  Skit kul.  Men sen övergick det i regn istället.  Men ja, Man har ju sett värre än snö i Maj i alla fall.

Tisdag

ja igår var man en sväng ner till Mora då.  Och träffa lite folk.  Kändes skönt att få komma ner rill civilisationen och se folk. Än att man ska bara vara i Särna hela tiden. Man gjorde väl inte mycket mer än det att träffa folk.  Sen träffa man dig=).  Det var roligt igen=). Hoppas allt är bra med dig=).


Ja sitter då här nu med datorn och spelar spel och lyssnar på musik.  Och ikväll ska man väl se House igen.  Eferlängtad serie.  Som är hur bra som helst.


Söndag

Ja då var det söndag då.  Och vad ska man nu hitta på när dagen är i ända?  Ingenting tänker jag. Skall snart ner och se på Navy CIS en serie som går.  Sen blir det väl ingenting.  Skall kanske upp imorgon och åka till Mora.  Och träffa folk.  Se folk.  Ner till civilisationen.
Sitter väl här nu och skriver i bloggen och tråkar.  Sitter och är inne på en del andra sidor med.

Helg

Ja nu är det en ny helg som är väntad och det är så fint väder ute.   Denna blogg är ju ny nu som du ser.  Jag har bytt nu. Så nu heter jag poppe.blogg.se istället.  Bättre än bloggspace.  Och ska be någon om hjälp sen om hur man gör om sidan lite.  Så den ser lite mer personlig ut. Eller om man kan se över det själv sen om koder och det.  Går ju alltid att försöka med det=).

Nu ska man sätta sig och se Begravningen om lilla Engla.  Händelsen som slog oss med stor sorg. Och i samma skede glädje med.  När man fick reda på att dem hade tagit fast den person som hade begått det hermska brottet.   Nu kan både Engla och hennes familj i alla fall få ro.

RSS 2.0