Fredagsmixen

Ja så får inlägget heta igen som som förr.  Sitter nu här och har nyss varit ute. Igen en vända. Men ja.  Det är friskt och lite kyligt ute.  Man kan verkligen nu andas in frisk luft nu sådana här tider. När det är lite kyligt och klart ute.

Sitter o lyssnar på musik som vanligt.  Skall snart nu ner och ställa i ordning Mat som man skall äta lite senare ikväll. Man hoppas på att det kommer att bli gott.
Vart ner nu sen och tänt på graven åt mamma.
Inte den bästa kvalité på bilden men i alla fall.  Någelunda fint i alla fall.  Det är den där mobilkameran som man har som inte vill fungera korrekt när man vill att den ska göra det.  Men i alla fall en bild är ju en bild.

Tyckte det blev väldigt fint med alla dem där ljusen där.
Sen har man inte gjort så mycket idag.  Hämtat in ved och gjort upp elden m m.  Så nu är det bara lugna gatan som gäller=). 

För andra så är det Party nu som gäller. Nu när der är Halloween och allt. Men jag är inte den som ska ut och festa inte. Nej nej.  Jag vill bara ta det lugnt.

Fredag

Då är det Fredag igen då. Och vad ska man då hitta på.  Ikväll blir det Tacos i alla fall. kanske blir en kall öl till=) Gött=)..
 Det är då det. 
Under den här dagen nu så. Ja. Först nu skall jag ner och handla grejer. Sen lär man hem och hämta in ved igen. Det är snart slut i korgen inne. Ner och tända på mammas grav ska man med göra. Så har man det avklarat. Ja. Vad mer. 
Det får man då se vad som händer. Sitter nu här och kollar genom alla mejl man fått under natten och morgonen. Kollar sen genom alla bloggar. Men många har nu idag inte uppdatera den än. Men ja. Det får man se med dem andra om dem gjort.

Hunni Bunni Hunn

Ja. Nyss ätit mat.  Det var rätt så gott men ja. Man har ätit godare mat än det så. Men det dög i alla fall. 

Sitter nu här kollar runt. Läser bloggar som jag brukar göra.
Men vissa har inte uppdatera sina på länge. eller inte skrivit något idag än. Så. 
Man sitter tålmodigt och väntar på att dem ska göra det. Så man har något att göra så tiden kan rinna iväg.
Men Ja.  Tiden går inte fortare för det. Men man har i alla fall något att göra.


Sitter och lyssnar då på den Underbara radiokanalen som finns då. Ovanlig sak av mig=). Men jag lyssnar alltid på den när jag sitter här och gör något. Ibland kan man skicka in en hälsning och önska sig en låt som man vil höra som dem då kanske har i sitt arkiv=).

Ikväll så händer det inte så mycket  vad jag nu vet då. Blir väl Tv:n. Någon film att se. Får se.

Gooooood Morgon

Ja då har man sovit fram till nu då. Skönt.  Att få sova ut ibland. Men kallt när man kliver upp. Så efter detta skrivande så måste jag ner och ut sen och klyva mer Ved så man kan få upp elden.  Såg nu att Stickerna som vi klyver till är slut att göra upp elden med. Drygt men  det måste ju fyllas på sådant med. Sen vanlig ved men sen. Så det räcker till ikväll och imorgon.

Kvällen

Ja en ny header har Man nu igen då.  Det är tack vare Ida Som hjälpte mig med det=).  Tack Ida=)

Ja vad gör man för något.  Just inget speciellt.  Sitter och tar det bara lugnt.  Snöar och har sig ute.  SÅ det är ju ett tråkigt väder ute i alla fall.

Migrän

Nu har man Migrän igen. Och det är alls inte så roligt.    Fick ett brev hem sen att jag ännu en gång skulle till ögonmotagningen.  Redan så pass tyckte jag. Det har ju bara gått 3 månader sen sist.
Men då fick jag reda på sen. Att det fann nå speciluationer i att det var en försämring i synfältet.
Och Nu ska det bli ännu en koll igen.   Jag befarar nu att den har växt. Och om det blir samma resultat igen.
Så måste jag nog till Uppsala. För vidare undersökning.   Det blir väldigt kul det=(  (Inte)
Men det kanske är på tiden att dem tar bort den nu. Om det nu blir aktuellt. 
Det är ´den som ställer till det för mig med synen. Och säkerligen Migränen med.
När den ligger och trycker på. Men ja.  Jag får se vad dem på ögon nu säger sen när jag ska ner. 


Denna jävla kyla

Ja god morgon.   Nu är man tvungen ayy gå upp tidigt om dagarna nu ända fram till våren.  För att värma upp kåken. Det är detta som jag hatar med vintern,  Så fort snön kommer så kommer kylan.   Nu är det en -8 ute. Och kallare kommer det säkert att bli nu.  Det börjar bli klart ute så. Usch.

Tisdagskväll

Ja Då är det kvällen nu igen då. Och House börjar snart  Men det är ett avsnitt som man redan sett men ja.  Det är i alla fall något.   Sitter här igen nu. Har vart ute och hämtat mer ved. Så det räcker till sent nu ikväll. Och imorgon. Så man slipper gå ut direkt på morgonen.   Sitter och lyssnar på musik. Och läser.  Finns inte så mycket annat att göra. 

Ja Vad ska man säga

Det bara kommer och kommer.  Usch.  Hatar snön.  Tycker alls inte om den.  När man var yngra gjorde man det.  Då var det höjdpunkten på hela året. Då man fick ta fram skotern och bara köra  och leka och ha sig.  Men nu är det ju inte lika kul längre.  Nu när bensinen bland annat ligger så högt som den gör. Och Skotern drar som den gör. 

Nej. Man önska att man bara kunde flytta utomlands under vintern. Och till värmen. Det hade vart bättre för mig i alla fall.

Sen så. blir dagarna inge kul dem heller nu.  När man sen har jobb.  Man börjar när det är mörkt ute och slutar när det är mörkt ute.  Så är det nu vinter tider.

Ja.  Vad mer ska man säga.   Idag är det rätt okej med mig. Men ja.  Man ska inte klaga. Men man gör det ändå ibland.

Sitter nu och lyssnar på musik.  Eldar och försöker få upp värmen i kåken. Men ja. Det tar sin tid.
 

Usch Usch

Ja när man vakna nu i morse. Jag gick ju dock och la mig igen då.  Så var det vitt på backen.  Så ja nu snöar det ute. Men det är inte kallt. Men snöar.  Usch.  NU kommer den där jävla snön. 

Ärligt Talat

Ja Vad ska man egentligen säga. Det kan man då undra.   Det finns så många frågor man vill ha svar på. Som man aldrig kommer att få svar på... 

Ibland så känns livet så himla meningslöst Men å andra sidan inte.  Och man kan då undra varför man egentligen bryr som om vissa när dem behandlar en som skit. Varför skriver,skickar och pratar man med person-en/erna.  Kan då inte fatta.   Varför sen ska vissa blir mer utsatta för saker mer än andra. 
Man ska ju inte klaga för det finns alltid någon som har det mycket värre. Men man får då inget ut om man inte skriver/pratar om det. Det är ju det.  Mycket är ju om Kärleken,Vänner m m. Varför ska man själv bli mer drabbad än ens vän. Man ser att den har det bra,  Har allt. Och man själv ingenting.  Vad är det som egentligen är för fel på mig?  Vad är det?  Är det mitt utseende? Mycket lutar mot det hållet. Så känner jag mig i alla fall.  Sättet kan det med vara, Men många beskriver mig ju som en
Omtänksam,Ärlig,Sann Vän,Artig,Snäll,Ömsidig,för snäll.Rolig,Glad Humor.  Man kan ju undra. Är det fel det med att vara det. Ska man vara den elake, den onde för att någon ska få upp ögonen för en.
Och kanske tycka det är coolt. Är de det som man ska vara i dagens förvridna samhälle.   Nej Här ska en kille vara muskelös upp till max för att någon ska tycka om en.
 

God Morgon

Ja god Morgon på er alla läsare där ute i det avlänga landet.  Ja.  Då är det ännu en ny vecka som är här. Och man kan då undra vad den har att erbjuda. Det får man se då.  Men ja just nu så ser den ej lovande ut. Men men. Allt kan ändras från dag till dag. sägs det.  Skall snart sätta mig och se House nu.  Har en aning tråkigt nu. Så det blir de som man ska se. Så har man i alla fall något att göra i alla fall.

Film film

Kung Fu Panda


Ja jag säger då det.  Detta är då en film som ni ska se.  För er som inte sett den.  en vän till mig rekommendera denna film. Och jag såg den då.  Gud vad man skratta alltså..  Det var en sådan rolig film så.  Lika Rolig som filmen Wall-E. Dem roligaste filmerna som har gjort i år i alla fall=).  Så se denna.  Den är så rolig,Handligen är ju inte så mycket att skriva om. Får det är nog bättre att se den istället. 

Har ingen ork heller för den delen att skriva nå om filmen.  Mer än att den är rolig.

TRAILER


Betyg   4/5

Dagen

Ja då är det efter middag nu. Och man sitter och inte gör så mycket.  Tar det bara lugnt.  Lyssnar på musik och spelar lite bara.  Finns inte så mycket att göra annars.  Inte en söndag i alla fall. och inte i Särna för den delen heller.  Men men.  Huvudsaken tiden går frammåt.

Morgon

God morgon.  Ja då är man uppe nu då.  Vakna för  timme sen. men har lega och dragit mig lite. .

Man kan undra

Ja Man kan då undra egentligen vart allt är på väg.   Samhället och allt. Om saker dem tar upp och allt.  Jobb som försvinner allt mer och mer. Ekonomin rasar i hela världen. Snart har man väl en Ekonomikris här. Island är redan drabbad. Dem vill låna 2 miljarder dollar. För att kunna klara. Det är nästan ca: 15-20 miljader svenska kronor.  

Det är ju inte bara det.  Sen kommer det fram till sen att spridning av HIV ska bli lagligt.  Hur fan ska det se ut då.  Då kan ju den som har HIV och vet om det pippa hela laget runt och smittta ännu fler utan att bli straffad.  Ibland undrar man vad vissa tänker med.   Och nu när Regeringen kom till makten så skulle det bli mer jobb.  Ja det ser man verkligen nu. Varslar hit och dit.  200 dit. 600 där.  450 st där. Hur kommer det se ut när dem ska söka jobb.  Då finns det inge jobb.

Detta var ju uträknad redan. Det visste man redan att det skulle hända. Nu blir det i alla fall svårare att hitta jobb.

Men det är det ju redan.  Man ringer och ringer.  Nej finns inge finns inge.  Och dem låter heller inte ens intresserad ens en gång.  Frågar inte om man har nå utbildning inom det.  OM man har jobbat inom det. Tar inga nummer ingenting. Då är dem väldigt intresserade av at ta in folk.

Man kan ju undra.

God Middag

Ja Då är det tidig eftermiddag  och man gör då inte så mycket.  Sov rätt så länge idag=). Det är rätt skönt det med ibland. att man bara kan få sova. Vakna vid 11:30 idag så. Men det blev ju rätt sent i natt med då men.

Fredagskväll

Ja då har man nyss sett CSI då. Och tidigare var man upp till Sveg en vända och gratta syster. och träffa några som man inte träffat på 4 år. Tiden den går det.  Går och går=). Men ja. Var ju roligt att dem var där i alla fall.     Så nu sitter man här igen och igen ja.  Och lyssnar på musik. och läser tidningen och allt.  

Sovmorgon

Gud alltså  vad länge nu idag man sov.  Man somna ju vid 2:30. men ändå. 10 timmars sömn.  Lite mycket men ändå.   Nu är man i alla fall vaken och är uppe.   Solen skiner ute och värmer på. så det är i alla fall skön dag ute

Kvällen

Ja då är det kväll nu igen då,  tiden går fort. Men ändå inte. Men ja. Klockan är nu strax innan 19:30 nu, Och man sitter då här och lyssnar på musiken man lyssnar på=). Och spelar spel bara,  Finns då inget annat att göra. Men ja.  Musiken får en att känna det okej. Tycker ju om sådan musik som spelas på denna Radiokanal som jag lyssnar på så.  Härlig musik. Skön dunk i det hela.  Tackar vet man NeRadio <----  Klicka där.  För er som har Winamp=)
Och för er med MediaPlayer klicka då,  på denna  -----> 
NeRadio Så Lyssna =).  Det rekommenderar jag=)

God Morgon

På er. Ja det blev då inget skrivande igår inte. Men det blir lite nu i alla fall.   Vakna nyss för en stund sen. Men är fortfarande väldigt trött utav mig.  Så. Skall väl lägga mig igen. Eller så väntar man tills ikväll istället.  Får se,

Tråkigt

Kom just på nu.  Man har inte skrivit något idag så=).  Ja det får väl bli ett nu då,  Den ända förmodligen. Skall inte skriva nå mycket heller,  Kanske blir mer imorgon.  Man få se.   Ja.  Sitter man då och har det tråkigt just nu.  Sitter och väntar på att House ska börja igen då. Men det är ett tag dit än. Men ändå.  SItter då här.  Lyssnar på musik.  Spelar spel  Och skriver här....   Inget annat att berätta heller har man. Tråkig läsning idag för er.

Kvälla

Ja nu är det då kväll. Och snart dags för Tv tittandet.  Färjan börjar ju snar.  Och efter det har vi CSI.   Sen nu på tv3 ikväll  börjar det efter längtande Prison Break. Som man nu redan då har sett då. Men i alla fall.  Man kan undra. Om detta är den sista säsongen eller inte
.

MåndagsBilaga

Är det vad dem kallar allt idag.  Allt som kommer på en måndag är bara skit sägs det. Det är ju bara ett uttryck. Men i alla fall=) .  Måndagar känns så tråkiga och långsamma tycker jag.  Usch.

Blir helt enkelt att man sitter här och gör något så tiden går.  regnar ute gör det med.  Usch

Kvällen

Ja nu e da kväller igen. Och sista kvällen för denna vecka.  Och ja det blir väl just ingenting att göra.  Skall snart ner tror jag och göra mig varma mackor tänker jag.  Är sugen på det nu.  Och det är ju så gott med=) 

Roligt Telefonsamtal. =) =) =)

För typ 3 dagar sedan så fick jag ett telefonsamtal,från Stockholmstrakten.  
Som fråga mig om jag kände en person.
Och jag sa ju ja. För det är ju en vän till mig. 
Då sa hon då som jobbade där att jag skulle få komma ner till stockholm.
Och bli Stylad,sminkad och fotad gratis. Och jag skulle få ta med mig 3 vänner.
Som ska med få göra det Gratis via mig då. Jag måste då vara med innan dem kan göra något. 

För att jag har en kompis där nere. Och hon hade varit dit och fota sig,
Sen erbjöd fick hon ett erbjudande som hon då gav till mig. Så får jag göra denna grej då sen=).  Lite kul grej=). Men ja. 
Vad finns det att Styla på mig nu då? Har ju knappt nå hår ju=). 
Men jag skulle kontakta dem, när jag skulle ha vägarna förbi.
Och ta med mig 3 vänner då. . Skulle ju vara en kul grej=)

Kväller

Snart tar man kväller. Blir snart CSI. Som man då skall se.  Sen skall ja lägga mig tänker jag.  Är rätt trött utav mig.

Mat mat mat

Ja man skulle ju ha gått ner på länge sen och gjort sig mat. men man fasnar ju här hela tiden så. Ja.
Man ska ta sig ner snart och göra sig mat nu.  Sen blir det väl något man ska göra.  Får se då.

LördagsGodis

Ja idag är det nu Lördag igen. Och jag låg i sängen till sena timmarna idag.
Men det var på grund av migränen. Men nu är den över som tur är. Hatar att vakna och man har migrän.
Det är då alls inte kul.  Usch.  Jag tänkte ju så i natt. att jag struntar i att ställa ett vatten glas på nattduksbordet. 
Men det skulle jag ha gjort.  Tycker inte om att man måste kliva upp när man har migrän. 
Då vill man bara ligga och ligga och inte göra ett dugg. 

Men men,.   Ja snart så ska man väl ner och göra sig mat Kanske Om man har ork.
Ner och steka mig Potatis och något annat gott.
 

Rätta Svaret.

Tyvärr så blev det ingen vinnare i denna gissningslek.  Men en del var nära nära=). 
Det rätta svaret är 26 St Bilar.  Bättre lycka nästa gång...

GissningsLek i Fokus=)

Ja nu  så här en fin Fredag som denna så kan man ju lägga upp en liten GissningsLek igen då=).  

Så här på Fredag får man ju äta lite smått o gott. 
Och jag undrar ju då.  Hur många bilar Alltså  Alhgrens Bilar som ni ser här på bilden. 
Gissa dig till och skriv det i en kommentar. Svaret får ni till kvällen.
Var men i Leken nu och gissa.  Det är ju bara en liten kul grej=)


VInnaren med det rätta svaret kommer att presenteras i ett inlägg ikväll=). Så kom igen nu. 
Chansa och gissa dig till=).  Det skadar aldrig.  Gissa hur många gånger som helst
 

Fredags mix=)

Ja så får det heta nu då=).  Fredag fredag.
Dagen då 60% eller mer av  dem svenska ungdomarna kommer att ta till spriten.
Och supa. Och ja Allt vad dem gör under den kvällens gång.   

Jag kommer då inte att dricka nå ikväll i alla fall,
Jag fattar heller inte vad det är för mening heller att ge sig ut och ska supa som nästan alla säger.  
Vad är det för mening?  Kan man itne säga att man ska ha kul istället?
Nej Supa Är ju ett sådant tufft ord.

Nej själv blir det hemma ikväll. Ta det lugnt. Slänga på en film eller något.
Sitta här spela musik.  Kanske  tar sig EN Cider eller drink.  Det kan man göra.
Men många säger EN. vad fan. Om man ska dricka ska man göra det riktigt ordentligt.  
Och ja. Sen kommer den få sig en riktigt bakfylla sen. Förstår inte meningen med det.

 Nä  nog med det tjatet.  
Sitter här nu och chattar  och ja lyssnar på musik från
NeRadio. <-----  Bättre musik finns då inte. 
Inte i dagens läge,  

Ja kvällen.  Vad innebär den då. Ja .
Blir väl film och annat dyrligt.


 


Kväller

Nu tar man kväller för idag.  Nu orkar man inte sitta  här nå mer. 
Snart börjar ju Criminal Minds med på Tv:n som man inte vill missa så. 
Ja då skall jag börja stänga ner allt och sätta mig framför tv:n nu.

---Lista---Snodde en lista av IDA


10. favoriter:
Färg:
Självklart    "Blå"
Mat: KebabTallrik är det godaste som finns just nu. Men äter det sällan
Band:  Finns massor av dem som man gillar
Film:  Finns många Favoriter där med. Men kan inte med Romantiska filmer och Skräckisar
Bok:Dan Brown-- Da-Vinci Koden
Sport:  Leksands Stars    Är och förblir mina favoriter
Årstid:  Våren är en klar Favorit
Veckodag:  Fredagar är nog de skönaste i alla fall
Glassmak: Vanilj, Daim.
Tid på dygnet: Kvällen..


9. för tillfället:

Humör:  Är som vanligt på det humör jag är.
Smak:  vadå smak??? 
Kläder:  Jeans och en T-Shirt
Bakgrund:  På internet eller på väggen?
Nagellack:  hahaha  Nej.  Något sådant håller jag inte på med..
Tid:
16:29
Omgivning: FInns mycket i denna omgivningen..
Irritationsobjekt: Mycket och lite till
Tankar:  Det går mycket tankar omkring en jämt och ständigt. Så det är just väl ingen idé att man skriver sina tankar och funderingar just här. Man vet aldrig vem som läser


8. första: (första alltså...inte nu)
Bästa vän:
  Tommy tror jag att det var han hette
Screen name:  Poppe85     Har jag en liten glimt om att jag hette någonstans=)
Husdjur: Heidi   en hund som man hade springande i huset. Som jag minns utav.
Piercing: Örat
Förälskelse:  På den tiden vart man ju kär som man sa i alla tjejer som man tyckte va fina och söta ju.
Musik: Björn afzelius
Bil:  Hehe    Denna Fråga blir lite svårt för att jag har ingen bil
Kyss: Sofie Heter hon


7. senaste:
Cigarett: Igår tog jag mig ett bloss
Mat: Soppa, Som jag gjorde mig nyss och åt. gott gott gott
Dryck:  Stort glas med iskall mjölk.
Biltur:  Gjordes till Sveg
Kyss:  Älgdansen som var här i Särna
Spelad låt: Brezze Vs. Lost Witness - Rise Again ( Darren Styles Remix )
TV-program:  CSI

6. har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Ja de har jag.
Brutit mot lagen: Nån gång gör väl alla det. Man vet ju inte alla lagar som finns. Man bryter säker mot någon regel  varje dag.  "Att gå mot en röd gubbe så bryter man ju mot lagen".
Blivit arresterad: Nej det har jag inte..
Badat naken: Ja självklart.  Man badar väl inte med kläderna på hemma heller.
Varit med på TV: Ja det har jag. "Regionala Nyheter"  Eller "Gävle Dala" som det heter med
Kysst någon du inte känner:  Ja självklart=)

5. nej tack:
Kläder:  Tajta kläder.
Mat:  Ärtsoppa, Blodpudding är väl få av det som jag tackar nej till.  Sen finns det mycket mat som jag heller inte äter
Musik: Opera, Klassiskt musik.
Dryck: Dricker i stort sätt allt
????? Var den  5:e frågan är är en fråga? Den fanns inte här när jag tog listan så. Den har blivit kvarglömd

4. saker:
Du gjorde igår kväll:  Elda, Satt och såg tv
Du kan höra just nu: Ja det är musiken som spelas på datorn just nu och ljudet från tagentbordet
Du inte kan leva utan: Finns just inget som jag sätter i ett sådant stort värde. Förutom dem få vänner man har då.
Du gör när du har tråkigt: Gör något som gör att tiden går snabbare och är tidsfördrivande


3. personer:
Du skulle göra allt för:  Sådan/a Person/er finns inte för mig. ärligt så skulle jag då inte kunna allt för någon. För att man ska inte göra det för att sätta sig på prov att man kan bevisa sin kärlek/Vänskap för någon. Räcker med att man har förtroende för varandra 
Du tycker om: Just nu finns det ingen som jag tycker speciellt mycket om.  Det har väl funnits någon men ja. Den saken är ju världen.
Du inte gillar: Finns det många som jag gör med

2. val:
Kaffe eller te:  Där tar jag både och. tycker om att dricka båda två.
Vår eller höst:  Först och främst så tycker jag om våren. Då vet man att sommaren är här. Och man slipper kylan och snön


1. önskan:  Finns mycket och ändå inte som jag önskar mig.  Man ska inte sätta önskningar i tankarna sina. För Dem blir ändå aldrig uppfyllda.   I alla fall inte mina önskningar som jag sätter till ett stort värde på att det ska hände/ske


Jag utmanar då....  Dem som vill. Jag tänker inte sätta någon att göra denna lista för att jag säger det. 
Den som vill kan få göra den. Och känna på att det är lite drygt att göra denna Lista Med Frågor.....


Ruggig dag

Ja då är det en sådan dag som man då inte vill ha. Men som man inte kan styra över heller. 
Kallt o mulet.  Har regnat. Och kommer då säkert att göra det igen. Usch För sådant väder.
Men Det hör hösten till.


Kvällen

Fortfarande har man migrän. Tabletterna hjälper inte ett dugg nu. Så nu ska jag snart ner och ta mig sen sådan där annan tablett nu.  Får se om det hjälper efteråt.

Finns inte mycket annat att skriva.


Migrän

Usch.  Idag gick man upp efter 12.  Låg kvar ett bra tag. Vaknade upp med en sprängande migrän.
Så det var inge vidare kul. Men jag tog tabletter får se nu om det hjälper. annars ska jag ta utav dem där andra som läkaren skrev ut till mig. Sist jag tog en sådan blev det ju bättre efter ett tag. Så ja.
Man får se om det hjälper nu då. 
Jag har ju fortfarande ont. Men inte lika ont som för ett tag sen. 

Skall snart ner och handla mat. Jag är sugen på något men vet inte vad. 
Men Vad kan man då hitta på Konsum i Särna.  Ingenting som vanligt.  Dem har ju knappt ingenting.
Av något.  Dem kanske har bara 1-2 sorter av en. Fast det kanske då finns 5-6 olika sorter av samma sak.
Men ja.  Det är ju Konsum det. Har alltid vart så. Kommer alltid vara så.
 

Kvällen+Film

Ja nu har man sett klart den där filmen då. Som legat på Datorn sens i April utan att jag ens har sett den=). Men ja.  Nu gjorde jag ju det då.  Har ju en del filmer som jag inte ens sett än Fast man har dem. Så  Det kanske är på tiden att man ser dem någon gång=) Innan dem blir för gamla=)Into The Wild


Filmen handlar då om killen Chris (a.k Alex) Som han vill kallas för då. Efter att ha tagit collage examen som det säger där.  Ger han sig ut på en resa för att ja finna sig själv. ATt finna sitt rätta jag. Han slänger bort allt som kan bevisa hans identitet och tar sitt pack och ger sig iväg.  Han dröm är att nå Alaska. Och på vägen dit möter han en del olika människor med olika historier om sig och sitt liv.  Filmen är verkligen vackert gjort. Med fina naturbilder. Och historia. Filmen är då Verklighetsbaserad på en händelse som hände för ca. 16-18 år sedan. Men den är ändå verkligen bra.

Filmen i sig. Tyckte jag var verkligen bra. Lite lång. Men värt att se. Denna film Rekommenderar jag varmt att se.


TRAILER
...Betyg  4/5...


(((Något sådan som han gör i denna film. Är ju något man själv vill göra.
Bara ta sitt pick o pack och bara gå. Men det är ju det. Vi bor i Sverige. Det är inget som jag vill uppleva så.
Naturen är den samma miljön. Man skulle åka till Amerika. Skaffa ett Green Gard som det heter.
Och bara vandra. Det skulle vara något..)))


Hallu

Ja Hallu på er.   Sitter man då här igen då. Och ja.,  Läser bloggar som man läser varje dag.
Och lyssnar på musik=).
Ska snart fortsätta se filmen som jag var tvungen att avsluta med igår.
Så Ja. Får se hur den slutar.

Man gör då inget speciellt.  Nyss gjort upp i spisen.  Det är ju svinkallt inne här. 
Man fryser som tusan. Men det är resultatet av en kall kall natt det.  När man vakna upp så sent som man gjorde.
Så var det minusgrader ute. och fortfarande Frost. Fast solen sken.
Men ja. VIntern är ju snart här så.
God Morgon

Ja det säger jag då nu i alla fall.  Gick upp för 20 minuter sedan. 
Och det kan ju vara skönt ibland att stiga upp senare en vanligt.  Men man vakna ju redan vid 7:30 men.
Jag är den som kan bara vända på mig och bara somna om igen.  Har hört att vissa tyvärr inte kan det. 
Synd om dem

Kväller

ja nu tar jag kväller i alla fall. Skall nu sätta mig och se tv. 
Färjan börjar ju snart.  Är så roligt att se andra skämma ut sig inför tv:n=).   
Sen har vi CSI Sen blir det säkert något mer att se. Det får vi se då.  
Ja Håller på att se en film just nu.
Men måste pausa den.
För ja  Färjan börjar snart. och jag trodde  att jag skulle hinna se den i tid.


Natti på er

Middags Lur

Ja nu har man dock tagit sig en liten middags lur. En tidig sådan. Och bara sovit ett tag. Men ja, Nu är man pigg.    Gjort upp elden. För man fryser som tusan och ja. Skall ner och se lite tv snart.

Och jag har inte funderat ut nå mat än.  Det får man se sen vad det blir för något.

Månda Morgon

God morgon alla Bloggläsare.  Ja då är det ännu en ny Vecka och rätt tidig morgon. 
Vakna upp nu och var inte så trött som jag varit dem här 2 dagararna nu. Men det är rätt skönt i alla fall. 
Men man känner det att man bara vill lägga sig igen. Men då kommer man nog bara sova bort hela dagen.
Så det är lika bra att man håller sig uppe.  Får sitta här och lyssna på musik m m. 
Skriva med någon som ja kommer in på msn snart. Dem som redan är inloggade sover än.
Så. Ja. Det är bara att vänta och se.

God Kväll

Alla.  ja då är det sista kvällen för denna vecka då. Och snart en ny vecka är kommen. 
Och ja hur ser då denna kväll ut då.  Den ser ut att bli lugn.  Som vanligt=). Ingenting har hänt idag heller 
Var trött som tusan under hela dagen sens jag steg upp. Men nu är man pigg.
Får hoppas att man då kan sova sen i natt. 

Sitter då här och skriver lite. lyssnar på undebar musik.
NU spelas det dem populäraste låtarna på
NeRadio. Eller Top 20 som man då säger.
Det är väldigt bra musik. Så in och lyssna det är.
För den som jag då.  har  Winamp som spelare kan ju då klicka ----->
här.

Tycker sen att Blogg nu när man skriver nu är så himla konstigt. 
Man kan inte trycka in Fet Kursiv eller Understruken text.  Länkar kan man heller inte göra.
Så jag måste jämt Spara bloggen på Utkast för sen att kunna göra det.  
Hoppas att det ordnar upp sig med den.


Söndag

Forstfarande är man så där jävla trött.  Fattar inte.

God kväll

Kvällen är här. Och det är samma ännu.  Man är fortfarande så himla trött. 
Får hoppas  att det blir bättre imorgon i alla fall. Snart ska man ner och se tv. CSI börjar ju om nästan 2 timmar så.
Sen blir det sängen.

Maaaat

Ja nu sitter man och äter mat då. Medans man sitter här och ser lite film och så.
Och skriver lite  här.   Har då inte gjort så mycket i dag,   Vart ute och huggt ved m m. Men ja. 
Man lär ju ha det varmt om kvällarna.
Och för att få eld så lär man ju göra sticker så att man får upp elden bättre och snabbare, 
Nej nu ska jag fortsätta se film. 


Skriver då mer sen ikväll kanske...

Trött trött trött

Ja idag är  man väldigt trött utav sig,  Vet då inte vad det beror på. Men haf har vart det ända sens jag vanka´.  Men det finns ju dock sådana dagar med då men.   Ja.

Hula Hula

Har då väldigt tråkigt just nu så ja Denna rubrik för heta så. 
Men Ha man lär väl få ha lite Hawaii Tankar nu. När vädret är som det är. Man vill då resa bort. 
Till värmen. Istället för att sitta i detta svenska väder. Regn och rugg. Nej usch. 
Något varmt ställe skulle passa fint nu. 
Varför inte

*Hawaii
*Grekland
*Spanien
*Thailand

m m.  Det skulle då vara fint.


Godagens

Säger jag väl nu.  Det är väl varken god morgon eller god middag för min del i alla fall. Man vakna ju för en liten stund sen då. Men man är så himla trött. Så man funderar på att gå och lägga sig igen. Men det är väl ingen idé.  Nej.  OM man nu snart ska ner och se film eller serien =).  Köpte Serien Prison Break  Säsong 3 när jag var i Mora. SÅ  jag håller på att se det nu.

Film Time

Ja då har man äntligen nu då. Sett en film. Alltså en nyare film.  Och filmen då heter Death Race

Death Race
Handlar om en närmare framtid. Rättare  Sagt år  2012. Och Det utspelar sig i USA. I
 ett fängelse för dem hemskaste personerna.
Och den ända utvägen där ifrån till Friheten är att ställa upp i ett "Death Race" Alltså ett "Döds Lopp" 
Dem gör ett race med bilar armerade med allt dem kan ha.
Och ska göra allt  för att vinna loppet.
Dem som först vinner 5 lopp. Får sin frihet.   
Det är ett spel på liv eller död.  
Filmen är fullspeckad med action och frålande motorer.
Som körs till max.


Bra skådespelare har vi med denna film med 

*Jason Statham, Som är mest känd från filmerna "Transporter1 och 2" "Snatch" 
*Tyrese Gibson, Som är känd från  "2 Fast 2 Furoius" "Transformers"

Filmen tyckte jag var rätt okej.  Jag är ju en action fantast så=). 
Jag gillar ju sådana filmer så.  Den var okej. 
Så den rekommenderar jag till dem som gillar fartfyllda filmer med motorer och vapen=)

TRAILER
 
Betyg   4/5

Regn Regn Regn

Det regnar o regnar=)  Sjunger från Lasse Stefanz=).

Det bara regnar ute och det är så tråkigt att bara sitta här och man kan inte göra något mer än att hålla sig inne.  
Att det inte kan bli sol tycker jag istället. Eller snöa. Fast jag hatar snön då.
Men hellre det än att det ska regna hela tiden. Det är Ja Usch. Finns ju inte mycket man kan göra i byn här.
Förstår inte. För 10 år sen. Fanns det ju hur mycket som helst man kunde göra.
Men nu finns det inge alls.
Allt stänger. Allt försvinner. Och kommer upp till Idre istället.
Nej Man önska i alla fall att det kunde finnas en Bio i alla fall. Så man kunde gå och se en rulle istället.
Men det kunde man göra på -70 talet. Men inte nu mera. Man undrar vart egentligen Vart byn kommer att ta vägen.
Och vad som finns om 10 år.


Hallo

God Morgon. Är det för min del nu.  Har lega fram till nu. Har haft ont i huvudet..

Men det är i alla fall lite bättre nu i alla fall. Men ja. Man vet aldrig. Det kan komma tillbaka igen.

Idag händer det inte så mycket.  Får se vad som händer fram över nu då

Kvällen delvis räddad=)

Ja Leksand Spöa ju Mora nyss i Hockey 
Det var mig en glädje=).
Inte alltid man kan glädjas åt det. 
Att få små reta sina Mora vänner över det=).
När dem förut gjorde det emot mig när Mora spöa Leksand. 
Men men,.  Nu får dem igen i alla fall.

Jag säger då det.  

Heja Leksand=) =) =). 

Ja. Vad gör man nu då?  Jo sitter här och gör det vanliga.  Lyssnar på musik .  Chattar lite. Ja sen då. Surfar på nätet.

Man har inte gjort så Himla mycket idag heller. Mer än att inte gjort ett dugg.

Dagen

Ja nu är det sen eftermiddag då.  Och tidigare idag  var man då upp och hämta sin medicin.  Satt då säkert mer 1 timmer och vänta på att det skulle bli ens tur.   Sen den förra Apotekaren Flytta så har det blivit så himla segt att gå dit.  Man får sitta och vänta och vänta hela tiden.  Det är då fan inge vidare roligt med. Ja.

Skriver då mer sen..

Morgon

Ja God morgon på er alla. Då är man som vanlig uppe igen så tidigt. Men inget som jag kan göra nå åt.    Hur dagen ser ut vet jag inte. Men det får man se då.

Så Kan det vara/gå

Ja.  Idag så var man upp och skulle hämta ut sin Medicin Ja då är det slut.
SÅ var det sist jag skulle hämta ut nå Medicin med. Slut slut.  Men det kommer imorgon trodde hon. 
Så man får hoppas på det då. Får sen har Apoteket Stängt här i särna till på Måndag igen.
Det har bara öppet från  Måndag till Onsdag.  Så dåligt tycker man.  Blir ju bara sämre och sämre.. 
Men en sak är ju bra här.  Den Medicin som hjälpte mest av de jag brukar ta. Är slut i sortimentet.
Men Särna hade några kvar, Så jag köpte 2 brukar. Så man har. 

Läkaren så det att.  Istället för att bara ta av den dyra tabletten Så ka jag först ta av dem här.
Sen om det inte hjälper så kan jag ta den dyra. För att inte slösa helt och hållet på dem.
Det är ju bara 6 st som jag fick utsrkiver Så det är ju inte så roligt när dem tar slut så fort.

Det var ju många olika varianter av samma sort som han räkna upp som jag kunde ta

*Sprutor.  Ja då är det vara 2 eller 3 st i ett paket. som det bara är att injeksera Men då kosta dem över 400 kr.

*Nässpray.  En flaska på vad sa han.  20 Mg Och den kosta runt 300 kr om inte mer.
Men det lilla är att det är rätt svårt med det. 
För om man skulle missa med sprayningen och missa alltså att man prickar rätt i näsan så allt åker in.
OM man skulle det. Så är det att slänga pengar i sjön.
Och man fick bara spraya 1 gång per dag.

*StoPiller/Supp.  Som jag då vägrar att ta. en tablett på nästan 1 dm
Och köra upp den där bak.  Nej tack.

*Tabletter . Som jag då fick ta. För att det lönar sig penga mässit. 6 st. T
ror att det skulle gå på mellan 340/400 kr. Så man kan säga att det nästan är 60/80 kr tabletten Dyrt men. V
ad gör man inte för att slippa denna migrän.


Ännu en ny dag

I ända ja.   Blir väl inte så mycket skrivande just nu.  Kommer då inte på vad man ska skriva för något.   Men det kommer jag nog på under dagen ska man se.


Sent sent

Blir lite sent inlägg här nu idag,.   Har ju vart i Mora nästan hela dagen.  
Var  till läkaren OCh fått ut medicin nu. Så jag får hoppas nu på att det kommer att hjälpa.  
Men men ja.  Begärde det vidare med. Men det finns inget vidare med migrän. 
Det är inget som man kan göra kirugist. =(.   Men det är ju det som dem kan göra. 
Det är nog den jag har som ställer till det mesta för mig. Men dem vägrar göra operation.
Eller behandling då som det heter egentligen då.
Men jag vet ju inte om det blir bättre om dem gör något åt den saken.
 Men ja. Livet är så. 
Dem ska vänta in i det sista innan dem verkligen gör något.

Tips???


imorgon så bär det av till Mora då.  Skall till Medicinläkaren och fråga om råd och kanske då får andra mediciner mot min migrän. Som jag har sådant besvär över. För liksom det spelar ju ingen roll hur än man gör. Fast man äter rätt dricker och är ute och går. Så får jag ändå det. Fast man inte gör något utan kan bara sitta så smäller det bara till så har mand et..

Så jag får se vad man får för något.  Man har ju fått tips om olika saker som man ska testa på.

*Sprutor
*Nässpray
*Supp
*Akupunktur <--- Som jag redan har testat men fungerar inte.

Är det någon annan som har nå tips på vad det är som man kan testa??  Skulle vara tacksam om det finns något annat man kan testaDagen har varit rätt så lugn och bra, Solen skiner ute och det är rätt så sköt ute. Fast det blåser.


God middag

Eller god  morgon.  Nu vakna man rätt så sent idag, skönt att sova ut.  man somna inte förän 3 i natt.   Men ja.
Har en lite migrän nu så jag ska lägga mig igen och vila.

Man kan verkligen undra...

Ibland  undrar man egentligen om man har vänner!!!   För det verkar ju då som att ingen bryr sig. 
Man har ju vissa som gör det.  Ni vet vem ni är.

Men det är det att dem andra.  Inte hör av sig. Skiter i en. Svarar heller inte om man ringer, skickar sms. 
Ibland kan man får svar.  Och ibland kan man få förfrågan om varför man inte kommer ner och hälsar på..   
Det är då som man kan bli jävligt förbannad.
Varför skriver dem inte att om den eller den kan komma och hälsa på mig.  
På mig!!!! Men det har man aldrig fått.  Det är då jämt jag som måste fara någonstans.
Det är ju enklare det. För att åka ner är lättare att åka upp.
Många många tänker så.  
Jag skulle för en gång skull bli glad över om någon av mina vänner kunde komma till mig.
istället för att jag ska komma till dem.
Men det händer då aldrig.
Och kommer aldrig hända för den delen heller.


Kommer alltid att vara så att jag måste åka för att få träffa mina vänner. Men deras vän kan dem inte åka till.
För han bor ju uppe i landet.. Vissa tror att det är enklare att åka ner än upp. Fast det är exakt lika långt för båda.
Men vissa säger att det är den som bor långt bort som ska komma.
Men mina vänner bor lika långt ifrån mig som jag gör för dem.
SÅ Man kan undra VART felet sitter i.

Ja nu får ni som läser tycka en jävla massa skit om mig. Men så här är det för mig.
För en gång skull önska jag verkligen att någon kunde komma till mig.  
Jag skulle fan i mig bli jävligt glad över det. Att det kanske finns nån vän som bryr sig i mig och istället låta mig alltid komma ner. komma till mig.  Men är det kanske bara jag som tänker så.
Sen säger vissa ju att Särna. FInns ju inget att göra ju.  
Det finns ju visst saker man kan göra.  Man har Café,Pizzeria Restaurang m m. Så varför gnälla....
Vad är det som vi gör i Mora m m som vi inte kan göra här???

God Morgon

Tidig lördag morgon. Och man har inte fått nå blund i natt. Enbart 3 timmar. 
Har vart uppe sens 2 nu.
Så ja. Man kan ju inte kalla det morgon för min del.  telefonen ringde då vid 2.
Och jag skulle vakna i enligt personen
SÅ var det så himla viktigt att jag  var tvungen att vakna i och lyssna noga. 
Hmmm  Viktigt att få reda på en titel till en låt??? 
Är det så himla viktigt. 
Ringer en kl 2 För en jävla låt jävel.
Trodde först att det var nå allvarligt som hade hänt. Men nej då.
Har inte kunna somna nu på grund av en titel till en låt jävel som personen inte kunde.
Herregud....

Aja.  Inget att bli förbannad på över.  Gjort är gjort


 

Och nu har Särna fått sin första snö som lägger sig och ligger kvar. 
Tittade ju ut i natt och sen nu imorse och då låg det snö här. 
Det har ju snöa förr. Men inte så det har kunna lagt sig och ligger kvar., 
Usch för snö.

God Afton

Ja god afton säger jag nu då.    Och ja  blir inte så mycket mer skrivande idag,  Har inte kännt mig så vidare bra idag. Men man kan inte alltid må bra heller.

"Brott Lönar Sig Aldrig"

Det är ett väldigt bra mening det.
Och jag kommer nu skriva lite om det som jag nu läste igår på "
Aftonbladet" Om att dem kanske ska sänka "Straffbarhetsålder"    Och när jag läste det så fick man sig en liten chock att nu redan nu. har dem fått upp öronen.
Om att det kanske måste krävas att den sänks.  För nu i dagens så kallade  "Samhälle" Så begår 12-15 åringar brott som aldrig tidigare gjort. Och dem förtjänar då att ta sitt straff.

Är dem små barnen som dem säger så pass mogen att dem Misshandlar,Rånar,Väldtar,Dräper. Så är dem mogen nog att ta sitt straff. Och sänk fängelsevitsen till 15 tycker jag. Det räcker fan inte med att "Socialtjänsten" tar över när personen inte är myndig. Det ända dem säger är "Ajabaja,så får du inte göra" Nå mer gör dem inte. Det räcker inte. Släng in dem och kasta nyckeln. För dem ska fan inte bete sig som dem gör.  Dem ska lära sig "Vett o Etikett" Redan från när dem börjar på att gå.
Och sen en person som sa. "Beatrice Ask"  Hon säger nej till detta. Hon sa:  "Tanken på att straffa barnen  är främmande för dem" Är det främmande när dem vet att dem begår brott?? Det tror jag inte.

Sen en annan sak. Jag är inte Jag säger det INTE Rasist eller Nazist.  Men så länge dem här utomstående personerna som kommer in i Sverige och beter sig som skit. Ska ut härifrån. Dem kommer hit för att få hjälp. Inte för att Dräpa,Misshandla,Råna Våldta. Dem kommer hit och vill ha hjälp.... 
Så länge dem håller sig på det "Torra" Så kan dem få stanna. För mig. Dem som sköter sig och håller sig till lagarna har jag ingenting emot. Men dem som begår brott. Tycker jag ska ut härifrån på Livstid.  


Sen en sak till.   Höj straffen. Dem är för lindriga Och oänsiga. Som man nu ser i dagens läge. Är det lindrigare att dräpa och våldta,  än att förskingra pengar eller innehava narkotika. Det får man nu dubbelt så mycket straff för än att begå Rån,Mord. m m. Fan. Se till Rättsystemet för i helvete. Höj allt. livstid ska vara livstid och inte 14 år eller vad det ligger på.

Man blir så förbannad

.


God Morgon

Ja God Morgon på er alla Blogg läsare. Ja Vad händer då en Fredag som denna då??? 
Och det kan man ju fråga sig. Är ju uppe tidigt igen så. Ja man vet ju inte vad som händer än så länge. 
Skall ringa ett jobb i alla fall. Ringde igår men då var ju inte enhetschefen där något utan jag skulle åter komma imorgon. Alltså idag  Fredag. Så man får då se vad som sägs.
Om man tills vidare får tim anställning.
Det är ju bättre än inget=). 

Ja Fast man är uppe så tidigt så känner man sig seg. Och trött.
Men det är ju inte så ovanligt. Fick ju inte så mycket sömn i mig i natt.  Några timmar. 
Men det är ju bättre än ingenting...

Trevlig fortsatt morgon på er. 
Nu ska jag ner o dricka kaffe.. 
Ska bli gött

Rätta Svaret...

Ja det rätta Svaret på Gissningleken  är då


Och Ni som vann denna Gissningslek är.


Frida

Cissi

Nettan

Ida

Linda
GissningsLeken här igen...

Nu är det dags igen för gissingsleken Nr3. 
Och jag undrar ju då. 
Ganska Lätt nu kanske då=) Jag fick då mig en liten chock när jag såg dem på en affär. 
Dem Finns då inte mycket mer. Fanns nästan överallt förr i tiden. Jag älska dem där små Pastillerna. 
Men nu till Frågan.  Vad heter dem små Rosa Runda Tabletterna=)

Om ni vet namnet eller Tror er veta det. Skriv då en kommentar med namnet=)
Vinnaren/vinnarna presenteras ikväll. 

GissningsLeken kommer att hålla på under dagen

Lycka till!!!

Morgon

Ja God Morgon på er alla.  Ja ännu en ny dag. Och ja. 
Vakna då för en stund sen.  Vaknade vid 6 först men somna om igen.
Skönt att man kan göra det ibland med. Men ja. Sitter här. Spelar spel Lyssnar på musik m m. 
Ingen på msn är vaken än.  Ovanlig=).  Men men. Ja.

Kvällning

Ja kvällen har sitt slut nu snart och Natten är på ingång. Och man sitter då här och drar bara ut på tiden.
Menningslös tid Som man inte kan lägga på något annat.  Inte om man bor i Särna. Nej usch nej. 
Det är ett sådan trist ställe detta så det finns inte. Förstår inte hur man kan bo här egentligen.
Men mna har väl inga val När Jobben inte finns och Pengarna man kan tjäna inte finns där heller.

Nej,  om man nu istället skall ner och sätta sig framför tv:n istället. Och bara glo och glo.

Ps. Kom ihåg imorgon. en gissningslek imorgon. Som varar under dagen bara,
Kommer att komma upp på morgonen.

Tråkigt

Väder det är ute just nu.  Det bara regnar och har sig.  
Så man håller sig hemma på torr mark som man säger.
Och eldar och har sig.

Ja blir då inte så mycket skriverier Just i detta inlägg så.

RSS 2.0