Bio

Denna film vill man se på Bion.  För den verkar så bra.  Man har ju sett tidigare av denna. Men Just denna är nog värd bion. Se Trailern.  Lyssna på Soundet.  Så jävla bra=)Fredagen

Ja då är det helg igen så som man säger.  Tiden går fort fort. Väldigt fort ibland.  Man hinner då knappt med ibland.  Det känns som att det var igår man var på bio=)
och såg filmen. Vill då se den om och om igen.
För den var så bra=):
Vad som händer idag vet jag då inte.  Det får man då se.

På tiden eller??

Ja då har man då skaffat sig en FB eller Facebook som man säger då.  Många många som frågar varför man inte har en men ja.  Blir så.  Grupptrycket. SÅ nu har man då skaffat sig en. Fast man var så anti emot den. Men Ville kolla in hur det är så.    Sök ¨då på    Poppe Grund om ni vill ha tag i mig där..

Hemma igen

Då är man hemma igen då. Från att ha vart i Borlänge nu nästan 1 vecka.  Skönt om annat var det.  Och sen sett bio som det var i förra inlägget.  Och sett den nya Wallander filmen nu.  Som man då hade stora förväntningar av att den skulle vara bra.  Men det tyckte jag inte.  Den får en svag 3:a av mig.  För så bra var den då inte.  

Bio Bio Bio

Änglar och DemonerGenre:
Thriller


Handling:
Robert Langdon, Harvard professor i religiös symbolik, upptäcker bevis på att det legendariska hemliga sällskapet Illuminati fortfarande är vid liv och på gång att ännu en gång hota sin urgamla mytomspunna fiende – den katolska kyrkan. Illuminati har lyckats stjäla en mycket kraftig bomb skapad med en ny teknik och meddelar att den skall placeras någonstans inom Vatikanstaten.
Jakten på Illuminati och bomben blir en hård kamp mot klockan... och snart måste Langdon riskera mer än hannågonsin kunnat förutsäga.

Mina ord:
Suverän film säger jag bara. Så himla bra film Från början till slut. Spänade rysande så bra är den.
Bättre än den första filmen. Finns då inte mycket att säga mer än att den är så bra.

Rekommenderas:
JA JA JA JA JA

Betyg:
Stark 5/5

Trailer:


Kvällen

Ja dagen är snart över och snart är det då Torsdag och snart helg. Som man då har fullt upp. Allt börjar då redan på Fredag. Och slutar då på lördags nätten=). Sen blir det lite lugnt.  Skall på bio på Lördag så=).  Det ska bli så kul så kul. Man hoppas att den är så bra som den verkar när man ser Trailern och allt. och läst om den.

Sitter nu och tar det lugnt bara. Lyssnar på musik. och önskat mig en låt nu ¨på Neradio.se så den börjar då snart=). Låten är så bra.  Man vill ha den men man ser ingenstans vart man kan få tag på den.  Man har frågat dem på Neradio och dem säger att man kan ta hem den gratis på en sida som dem har eller något sådant. Men man fick aldrig veta vad. Så.  Man får fortsätta önska sig den då=)

Ja ni Läsare

Ni får då inte läsa så mycket i denna blogg inte.  Kan bero på att ja. Man har inte så mycket att skriva. Det är de det sitter i. Man kommer inte på så mycket.  Men jag skall förbättra mig ska ni se.  Det kommer att komma mer o mer inlägg Snart Snart.  När ni minst anar det så ligger det ett inlägg här uppe. Så håll ögonen och öronen på vi gavel. =)

Nästan ny vecka

Kan man då säga då.  Den har ju redan startat så. Då kan man då säga så då=).

Sitter då här och inte gör så mycket alls.  Skriver lite på msn, Lyssnar på musik som man alltid då gör här=)

Sen är väl allt som vanligt .  Oförändrat med det mesta

Gött fölk

Kolla in denna video  från Särna=).  PÅ en Stöll som tror sig kan köra cross=).

http://www.youtube.com/watch?v=Aq7zX_QBd1I

In och kolla på denna video=)

Lördag

Då är man hemma igen då. Efter att ha vart i Borlänge och i Äldvalden nu dem senaste dagarna. Och det har varit roligt och skönt att få ha kommit bort ett tag från Särna och sett något annat än denna lilla sketna by jäveln.  =)

Helg

sitter nu i dalen och tar det lugnt.  Skall snart se en film.

RSS 2.0