Roligt klipp=)

 

 

 

 


Sen Natt/Tidig Morgon

Ja då är klockan nu snart 04:00.  Nyss sett klart filmen Inglourious Basterds, och skall väl lägga sig snart, om man nu då kan somna.  Är så jävla pigg av mig nu fast klockan är så mycket. Men man får se.

Film

Kan väl börja nu med att resumera en film som jag nu sett då. Som jag tycker då förtjänar att ses för den som gillar Sci-Fi/Äventyr


AvatarGenre:


Sci-Fi/Äventyr

Handling:

Jake Sully får i uppdrag genom att vara en Avatar, dem kallar sig "Navi" för att kunna komma i kontakt med dem för att lösa problem.

Mina Ord:

Filmen var spännande från början till slut, med fartfyllda scener och spänning. Helt suvurän, Man satt som en Zombie och bara stirra på den=). Har inte sett en sådan här bra film sen ja. "Sagan om ringen" Triologin. Helt kanon film. Se denna film..

Rekommenderas:


JA

Betyg:

5/5

Trailer:


Länge sen

det var då länge sen man skrev i bloggen senast. Vet inte när det var och vill då heller inte kolla det heller. Men i alla fall. Så det kanske är på tiden som man börjar igen då kanske.  Kommer väl inte bli så många inlägg som det blev när man var som mest aktiv här inne. Då när det kunde komma en massa inlägg om dagen. Men men. Håll ögonen och öronen öppna. Det kommer att komma mer inlägg.

/Poppe

RSS 2.0