Man kan undra

Ja Man kan då undra egentligen vart allt är på väg.   Samhället och allt. Om saker dem tar upp och allt.  Jobb som försvinner allt mer och mer. Ekonomin rasar i hela världen. Snart har man väl en Ekonomikris här. Island är redan drabbad. Dem vill låna 2 miljarder dollar. För att kunna klara. Det är nästan ca: 15-20 miljader svenska kronor.  

Det är ju inte bara det.  Sen kommer det fram till sen att spridning av HIV ska bli lagligt.  Hur fan ska det se ut då.  Då kan ju den som har HIV och vet om det pippa hela laget runt och smittta ännu fler utan att bli straffad.  Ibland undrar man vad vissa tänker med.   Och nu när Regeringen kom till makten så skulle det bli mer jobb.  Ja det ser man verkligen nu. Varslar hit och dit.  200 dit. 600 där.  450 st där. Hur kommer det se ut när dem ska söka jobb.  Då finns det inge jobb.

Detta var ju uträknad redan. Det visste man redan att det skulle hända. Nu blir det i alla fall svårare att hitta jobb.

Men det är det ju redan.  Man ringer och ringer.  Nej finns inge finns inge.  Och dem låter heller inte ens intresserad ens en gång.  Frågar inte om man har nå utbildning inom det.  OM man har jobbat inom det. Tar inga nummer ingenting. Då är dem väldigt intresserade av at ta in folk.

Man kan ju undra.

Kommentarer
Postat av: Frida

Hehe, de blir det varje natt och ibland tillochmed lite till. :P

2008-10-26 @ 00:56:49
URL: http://fidixx.blogg.se/
Postat av: Jea

Ja var ska denna värld ta vägen. hur är det med dig?

2008-10-26 @ 16:52:52
URL: http://jeasworld.se

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn här=):
Kom ihåg mig?=)

E-postadress: (publiceras ej) Bara jag som ser=)

URL/Bloggadress: Skrivs här

Dina egna ord här:

Trackback
RSS 2.0