Varg Frågan!!

Igår såg man på en Debatt gällande Vargfrågan. Alltså Licensjakt på varg. Och det var blandade Frågor och ord gällande det.

Jag tycker då om just vargjakten att man ska och få skjuta varg om den tränger sig in på husknuten eller tar ens husdjur.  Man ska inte som djurskyddsministerns säger att man ska låta vargen vara och man ska tydligen stå och se på när vargen äter av ens eget husdjur eller de djur man har på gården. 

Dem diskuterade om att det är så inavelt bland vargstammarna och vill importera varg från t.ex Ryssland. Visst kan dem få göra det. Inavelt är ju inget man inte vill ha. Men då tycker jag dem ska begränsa vargstammen i alla fall. Så att den håller sig nere. Och om det ska finnas Varg i Sverige ska den finnas överallt och inte bara i Mellersta och Norra Sverige.  Den Varg som hade kommit på villovägar och hamnat i Blekinge eller om det var i Bohuslän blev skjuten på fläcken. För dem sa att dem ska fan inte ha Varg omkring sig. Och det finns det folk här upp över som heller inte vill ha. 

Och sen Stockholmarna som gick och bar kistor för vargarna som blivit skjutna "Sorgetåg för vargen" Som det så fint hette.  Jag tycker att dem är så jävla knäppa.  Vad fan har dem med det att göra. Tycker så synd om vargen. När dem inte ens har varg. Enbart på "Djurparker"  Tycker att dem kan flytta upp hit där det finns varg och se hur det är att bo här uppe. Och dem säger det samma om oss Att vi ska flytta ner dit. Vi skulle inte överleva stadslivet säger dem. Men skulle dem överleva här uppe då?

Jag tycker då att man ska få skjut varg. Inte alla så att det blir tomt. Men ha dem på en viss nivå och över hela Sverige.


Vad anser du??  Om vargfrågan?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn här=):
Kom ihåg mig?=)

E-postadress: (publiceras ej) Bara jag som ser=)

URL/Bloggadress: Skrivs här

Dina egna ord här:

Trackback
RSS 2.0