Dåligt

PÅ att blogga  har man nu vart ett tag här under julen. Och mer kommer det nu att bli med.  Tidigt imorgon så bär det av till Mora. Och där i från så bär det av till Eskilstuna ett tag. Där stannar jag då ett litet tag. Sen där ifrån åker jag upp till Borlänge och stannar där någon dag. Sen åker man upp till Särna. Så 1 vecka blir man säkert borta.

Godagens

Idag är det en sådan dag. Som det inte kommer att hända något speciellt...

Kvällen

Ja då sitter man då här och gör det gamla vanliga skiten.  Lyssnar på musik, Chattar. Men nästan inga är inne.  Alla är väl ute och far.... Sitter och har det tråkigt som tusan...  Men vad ska man göra.  Finns inget att göra i Särna.  Jo en sak.  Supa. Men det är jag inge vidare sugen på.

Ingenting

Ingenting  har man då gjort idag.  Bara kolla på tv o tv. Och filmer som visats på Tv.  Och det blir nog fler filmer med nu ikväll=)

Hemma

Igen nu från att ha vart i Norge nästan hela hela dagen nu idag.  Och där man var  var det verkligen fint alltså.  Fin utsikt över fjällen och allt...  Och sen ja. I är det lite konstigt med i Norge.  När man var ute o gick.  FIck man så se en spindel komma och springa på snön=).   Lite tidigt???=)..


             


        
 
                 


Har vi några bilder på där vi var nu idag.  RIktigt fin utsikt det är där.  Och man ser med en till Sverige med där ifrån=).

Klicka på bilderna för att få dem större

GOD JUL

Ja man får väl önska alla en riktig God Jul=)

Julegranen

Så.  Ja då är granen klädd nu då. Och väntar på morgondagen. Sen efter Julen åker den in i skrubben igen... 

Ho ho ho

Ja snart är det då julafton då.    Men ja. Man önskar då att den är bara över.  Julen tycker jag inte är nå vidare att se fram emot om man säger det så. Skulle vilja åka någonstans bara.  Men ja.

Poppes Egna lilla Lista=)

Ja då är det ju snart ett nytt år. Och 2008 är då ett minne blått och man ser  fram över vad  2009 har för gott att erbjuda på.  Och vad den kan ha för spänning...  Men nu kan jag då  lägga upp min egen lista över film,musik. och mycket  Gott o Blandat..    Över vad jag tycker som är det bästa som vart genom 2008...Film:  Top 5:

1: Batman - The Dark Knight
2: Ealge Eye
3: Wanted
4:  Taken
5: Wall-E / Kung Fu Panda

Musik: Top 5

1: Scotts - Om igen
2: Jannez - Guenerina
3: Sound Convoy - Save the Icebears
4: Boozer - Hes a gladiator 08 ( original mix )
5: Dan J-blackout (teequee preview mix)

Tv o Serier:  Top 5

1: Prison Break  Säsong 4
2: FlashPoint
3: Boston Tea Party
4: CSI
5: På Spåret

Blogg:  Top 5

1:
Ida 
2:
Anna 
3: Jenny
4: Jea
5: DeaFeem
+ Plats   Dockmamman

Resemål: Top 5

1: Eskilstuna
2: Stockholm
3: Ålands Resan
4: Mora
5: Sveg

Dj:s på   NeRadio.se  Top 5

1: Dj Astro
2: Djm8
3: Dj Maiia
4: Viktor Lindskog
5: Dj Xrase


Snygg, Bäst o Sexig: Top 5

1: Katrin
2: Jag  [Är lite ego, men man ska ju tycka om sig själv=).]
3: Mait
4: Ida 
5: Dockmamman=)
+Plats 6:  Liza=)


Listan kommer förmodligen blir längre o längre. Med mer o mer saker. Så håll utkik efter uppdateringar i denna lista..... Men Troligen inte.  Får det är svårt att komma på saker o ting som man ska skriva. Så Ni för nöja er med denna lilla lista.

Goood Morgon

.   Ja då är det en ny dag en ny vecka då.   Och snart är det julafton med. Tråkigt men sant.    Men inget som jag bryr mig om precis.   Jag vill då bara få det överstökat. Julen är och har inte varit nå kul på många många år så.   Och nu när man är i den åldern man är så. Tycker man den inte är nå vidare skoj precis.  Utan den är som en helt vanlig dag,.

Sitter nu då och lyssnar på NeRadio=). Som vanligt.

OM du då vill lyssna så kan du ju trycka här=)

Om du har winamp spelaren   klicka här   -----> (
Här)

Om du har MediaPlayer  klicka här -----> (
Här)

Det är riktigt bra musik.  Men det bästa är ju när Dj:na kommer och snackar o spelar. Det är då det blir bra musik=).


 


Ja...

Ja vad finns det egentligen att skriva nu så här sena kvällen,,   Just ingenting alls.  Men men. Kommer nog på något imorgon. Så titta då.

Söndag

Ja det är söndag. Och ja. Man gör då ingenting alls. Sitter här nu bara och tar de lugna...

Dansbandskampen

Jag håller med helt och hållet på vad det står i tidningarna.... Under hela tiden i duellen så kom jag fram 3 gånger på Scotts.  Det var omöjligt att komma fram. Tuta upptaget hela hela tiden. Så ja. Men det är ju alltid så att det är nå skräll hur än det är. Men i alla fall. När man kommer fram 3 gånger på ja 10 minuter om inte längre tid som var.. Är det nå fel. Men men.  Sen direkt efter Scotts spelat klart så fick man 40 sekunder på sig att ringa. Det var med en skandal. Att man fick så lite tid på sig. Och Larz Kristerz hade längre tid på sig.  För man ville ju helst höra låten först. Men jag ringde så fort duellen börja. Och kom bara fram 3 gånger under hela den tiden...

Men jag kan säga det. "Jannez" skulle ha vunnit.  Deras låt som dem fick spela var så himla var.  Bättre än någon annan. Den var så himla bra.  Så jag hade då hellre sett "Jannez" i Duellen då. Men 

"Scotts"  Gjorde sin version av  låten bättre än Larz Kristerz.  Den var ju så bra så bra.  Men det räckte inte hela vägen....  Men men...

Ingenting att göra nå åt det nu.....

Men jag är ändå glad över att dem kom så långt som dem gjorde i "Dansbandskampen"

Dansbandskampen!!!

Ja ikväll så gäller det. Ikväll är det final i DansBandskampen.

Scotts är ju storfavoriten. Så rösta på...

09923006

Är numret om ni vill Rösta på Scotts=)


Men tänk på det. Att när det står mellan 2 band kvar så nollställs röstningarna. Så att det blir jämt upp...
Så  ni som röstar vet om det..


.

Film film o mer film

Som många vet så är jag då en filmälskare.  Älskar att se film.
Men det som jag mest ser på är ju Action och Sci-Fi. Älskar bara att se det.

Men denna Trailer som jag nu lägger upp är väl av dem båda Gener.
Och jag har ju alltid Älska X-Men filmerna. 
Och snart så kommer det en uppföljare av den filmen Om Wolerine.
Dem som sett filmerna vet då vem jag talar om.  Och vad man nu kan se av Denna Trailer så verkar den vara en värdig film att ser. Hugh Jackman Spelar honom i denna film.
Som i X-Men.  Som är ett stort plus. Annars när det brukar bli uppföljare så är det en annan som tar över rollen.Men Han tackade Ja.
Och det är ju jag stolt över.


Se denna Trailer och tyck till vad ni tycker om en uppföljare??Denna har premiär i Maj -09

God Morgon

Alla Läsare. Ja då är man uppe tidigt igen då. Fast det är lördag. Och ja. Man kan helt enkelt inte somna om igen. Så det är ingen idé nu att man lägger sig igen och sover. För om man då somnar så kommer man bara att vakna långt efter 12. Och det vill man då inte göra i alla fall. Så. Det är lika bra att gå upp. Skall se om man skall göra sig lite kaffe nu då. Göra upp elden. Sen göra sig frukost. Så får man se vad som händer där efter.   Blir väl film att se. Som alltid=). Eller så ser man på ännu en ny del av serien "Prison Break" som man följer som en hök=).  Kan bara inte missa den del av de. Det är så himla jävla bra=)...

PARTY

Är det nu för många ikväll då.  Men dess värre har man själv inget att dricka så.  Det blir då inget för min del.   Så till er alla som ska ut.   Sup på för i helvete.

Ojojojoj

Ja det är så att man kan bli så jävla förbannad. Så himla förbannad...

Huja

Ja nu sitter man här och tar det bara lugnt... Spelar lite musik och gör inte så mycket.
Och ja. Så är det bara,  Ute är det nu plusgrader ute.  ovanligt för att vara i mitten av December i Särna. När vi annars här vid denna tiden brukar ha en minus 20. om inte 30 annars. Som vi redan nu har haft här.  Över 30 minusgrader.  Då man bara vill hålla sig inne=).

Ja just nu så spelas det jullåtar på NeRadio.se.=). Men det är omgjorda låtar. till mer åt trance hållet. Annars hade dem inte spela det=). 

Vad skall man hitt på med för något?

Att vissa

Personer inte kan stå för det som dem skriver.  Det förstår man inte.  Att dem går och gör anonyma namn elller inte skriver vem dem är när dem skriver i bloggen. Det är löljigt. och fegt.

Värdiga vinnare i

DansBandskampen Har jag hittat nu. 
Det är väl fan i mig en självklarhet att dem ska vinna hela skitet=).  
Ett klockrent band=)


ROLANDZ


Det är så jävla bra=)

Jaha

Ja kvällen är då här. Och jag har inte så mycket att skriva idag. Så idag blir det rätt trist läsning för er alla

LillLördag

ja då är det lill lördag då idag då. OCh ja, Finns väl inte mycket att säga eller skriva.  ute så snöar det som satan. Och Ja,  Man sitter o tar det bara lugnt.

Skriver kanske mer sen

Mora

Ja då var man hemma att från Mora då.. Vart en hel dag där.

Och sen hur det gick hos neurologen. Ja. Man fick mediciner nu.  Blodtrycksmediciner som kommer att sänka blodtrycket för att förebygga att inte migränen kommer tillbaka. Så. Ja man får se Hur dem fungerar nu då.  SKall börja med det imorgon.

Sen var man och hämta kött sen. Rökt kött=)Bara att titta på dem gör en så sugen.   För er som inte vet så är det 3 stekar. och ett hjärta=).  Gott gott gott=).
 

Filmtrailers

Ja som en kompis skrev i ett inlägg i sin blogg så skulle hon då vilja se en film.  Precis den som jag med skulle gärna vilja se. Men det är 2 till som jag då skulle vilja se med.   Klicka      -------> HÄR <--------  för att se dem=)..   Otroliga bra filmer dem måste vara,  I alla fall vad trailerna säger=)

Kvälla

Ja nu smyger sig kvällen sakta framåt. Och Ja  vad händer o sker då.  Spökerna kommer fram=).  Men än är det för tidigt för det.

Det blir ju snart tv så. Man skall väl se det. Sen skall man lägga sig.  Nu när man skall upp tidigt imorgon. För en resa på 12 mil. för att komma till Neurologen.

Jaha

Ännu en ny vecka är i fokus.  Och ja man kan då undra vad som händer denna vecka då. För nå skoj och otrevligt.

Mycket hände ju i världen förra veckan.  Busch hamna ju i en skoattack oj oj oj.  Det var ju väldigt intressant. Jag själv skulle vilja slänga något på han. Sådan skit som han är... Nej hellre Baracken än han i alla fall....
 

Uta är det bara några minusgrader så det är ju rätt skönt på ett sätt.... Skall snart bege mig ut... 

Syndagskvällen

Ja då är kvällen nu igen då. Om några timmar ännu en nu vecka är framme.  I början på veckan  på tisdagen. skall jag ner till Mora. Och till Neurologen förmodligen och träffa henne. Så kanske nu man får sig riktig medicin som hjälper emot min migrän...


Sitter här nu, Chattar o chattar. Dunkar musik för fullt. Och ha da gött=)

Söndag.

Da blir då en lugn söndag denna vecka.

Dansbandskampen

Något som förbryllar mig med Dansbandskampen är att ju när 2 av banden går vidare  som alltid Scotts och L-K..   Är att dem får tuffare motstånd på dig.  Men det  kan inte kan fatta är att hur.  Jenny Saléns eller hur hon heter. Kan vara ett stort hot? OM något band som skulle vara ett hot mot dem nu den sista, Så skulle bland annat Jannez vara med nu. Som är ett välkändt band med många år på nacken..  Men man kan inte fatta hur dem resonerar.

Sen dem nu som Juryn valde. Ja dem kan man ju diskutera om.  Bengt Hennings???  Herregud.  Jag ville hellre se Jannez där..  Men det är ju något som man inte kan göra något åt.   Sen Häxbandet sen  CC  & Lee... Med en av syskornen där som jag tycker ser ut som en Häxa.  Och dem är inte ett dugg bra.  Men men..

Men man kan ju själv in och rösta vad jag hörde... På vilka man vill se i Final.  Så snälla alla läsare.  In o rösta på Jannez.. Det skulle vara uppskattat=)=)=).  Men det blir ju som en "Joker" Men i alla fall.  Jag vill så Gärna se Jannez som Joker...  Hellre det än ingenting.   Men ni gör ju som ni vill...

Klag o klag

Att folk jämt ska klaga på dem här nya lagarna som kommer upp. Om att Säpo och hela den kedjan skall bevaka oss via Melj,Sms,telefonsamtal,fax.  Varför ska det bli ett sådan ramaskri över det. I för sig. OM man hart något att säga som ingen annan skall veta av så ja. Men om man då ska säga det. Då kan man ta det öga mot öga istället. För förr eller senare så kommer det bli så.   OM inte det redan är så nu. Och har säkert varit så nu i alla tider nu sen 11 Sepember.

Men ändå.   Sen att folk klagar på att dem ska sätta upp videokameror här och där. Vad fan ska det spela för roll.  När du går in i en matbutik,klädbutik,tunnelbanan,banken. Så blir du filmad. Så varför ska det göra något om dem sätter upp dem i stan sen då?.  Du bär ju lika kläder i alla fall. Dem ser dig i butiken  när du går.. Så vad ska det göra om en sitter i stan?. I Usa. Så sitter det ju kameror nästan precis överallt. Och dem flesta har ju redan acceptera det.   Så varför ska inte vi göra det.  Är det så farligt att bli videofilmad?  Det är bara i förebyggande syfte som dem sitter där uppe? Om det skulle ske något. Men så långt tänker inte vissa. Utan dem tänker bara på sig själv och att dem kommer att bli filmad...

Sluta klaga.  Förr eller senare så kommer det ändå ske. Fast man vill eller inte.

Lördag

Ja Lucia idag då. det är ju 13:e som alla vet, Men vem bryr sig,   Inte då jag. Jag vill då bara att det ska bli efter jul o nyår nu så man slipper denna eviga jävla kyla och snö som man är ute och pullsar i.  Usch...  Men ja.  Idag har vi då sol. Och kallt. En bra kompination. Men ja. det ska ju vara lite sol med nu så här i vintern

Dåligt

Blir inge skrivande idag

Utmärkelser

Fick denna utmärkelse av

Ida
Frida 
JennyJenny 
Anna 
Jea
 Dockmamman
Lisa 
Louise
Deafeem

tråkigt

Idag är det en sådan dag som är tråkigt som bara den


Film film

Ja då fick man sen film idag då. Som man hade bokat för 2 månader sen. minst. Och idag damp den ner i brevlådan.  Så ikväll blir det film tittande.

Usch usch

Vädret kan bara ändras så där bara,  Igår o i natt var det klart ute och nu mulet. Och 10 grader varmare än igår då. Men ändå kallt... Och ingenting  finns det då heller att göra

Dessa dagar..

Kylan den håller i sig ännu. Det är fortfarande runt  -25 här. Och man kan då inte göra något annat än att sitta inne och elda.. För ut  vill man då inte frivilligt. Men man har i alla fall laddat upp med ved så det räcker nu idag och imorgon på morgonen. Så man behöver inte gå ut mer idag inte....  


Sitter här och lyssnar på musik som vanligt. Spelar spel. Och försöker hitta nå lämpligt jobb som man kan söka. Men som alltid.  Det finns ju inge. Som man hat behörighet av, Det man finner är ju chefsjobb,konsult.lärare,läkare. Sjuksysyer med mera. Som man då inte ens har behörighet av, Men man kan inte göra så mycket åt det.

Mycket har ju med varslen att höra. Såg senast igår att runt 2000 personer fick lov att gå från Volvo igen. Snart blir det då inge jobb över åt oss andra...
 

Kallt kallt

Ja nu är det då riktigt kallt ute må jag säga då...    -25 har man här just nu. Med vad man hade för ett par timmar sen vill man nog inte veta.  Då var det nog mycket kallare.   Men Så är det när man bor i denna håla som man gör.  För här kan det då bli riktigt kallt som denna dag nu.

Filmtips

EAGLE EYEOj oj oj.  Det må jag då säga.  Vilken rulle denna film är.  Vilken spänning. vilken actionscener. Oj oj oj. 
Man får Rysningar av denna film.  Så bra var den...

denna film handlar då om Jerry. En vanlig kille som en dag kommer in i sin lägenhet
och får se att hela hans lägenhet är fylld med vapen och sprängämnen.
Och Mobilen ringer och en röst säger till honom att lyda. Samtidig så har vi  
Rachel en kvinna som har nästan allt. Och mobilen ringer henne och säger vad h
on ska göra annars så kommer hennes sons tåg att spåra ur.
Man får följa dessa två i en fartfylld och spännande jakt men FBI i Hasarna.

Och Jerry o Rachel måste göra exakt vad rösten i telefonen säger. 

TRAILEREn stark 4 av 5  får denna film av mig.  Och denna film rekommenderar jag stort.

Se den. Ni kommer garanterat inte bli besvikna.   Jag gillar denna film...
  

Ny vecka

Ja ännu en ny vecka är igång. Och det händer då inte så mycket denna vecka i alla fall så. den blir lugn. Och inte mycket att göra..... Inte mycket att skriva heller. Just nu i alla fall


Fräänt

Nu kan man om man vill ändra språk på min blogg för den som vill=).  Har fått hjälp att skaffa en  Ja vad ska man kalla det. en Översättare.. Som översätter till olika språk för den som vill.  Ikonen har ni till höger. Under min bild. Så kan ni välja språk. Men den kan har svårt med översättningar av slang ord och förkortningar. Och på hur vi i Sverige skriver... Men annars så skall den fungera i alla fall.


Kvällen

Ja då sitter man o poppar musik här då=).  Lyssnar då som Vanligt på NeRadio.  Den bästa radiostationen. Med musik som jag tycker om.  Och Dj:na Är så himla coola. Och bra,.  Sitter sen o snackar lite med folk. Läser bloggar m m. Finns inte så mycket annat att göra denna Söndagskvällen. Men ja,  En söndag är ju en dag som är tråkig med. Men men.

Aldrig

Att man ska få komma med sin egen åsikt om något. Förän vissa ska klandra ner på en. Man får ju tycka som man vill. Men det blir ju bara klag. Men när en annan skriver om samma sak fast värt om för dem berömmelser och allt. Men när jag skriver något. Får man bara skit.  Tycker att folk ska acceptera vad man tycker o tänker om saker o ting.

Söndags

Fy fan alltså.  Man är så trött utav sig. Har vart det hela dagen idag. Och är fortfarande så trött.  Förstår då heller inte vad det kan bero på nu.. Fast man har sovit i natt så är man så himla jävla trött.

Igår så börja det en ny serie i kanal 5 "Flashpoint" oj oj  den verkar vara så spännande..  Första avsnittet var ju skit bra...  Så man får se vad den andra har att bjuda på då=)

Men tänk. Om man skulle kunna ha ett sådant jobb som dem i serien=). Det hade varit något det.
Men i Sverige. Nja. Här händer det då inte sådant så mycket vill säga


Det är obegripligt

Att varför låta L-K gå vidare hela hela tiden.  Dem är inte ett dansband. Utan ett humorband som borde hålla till på klubbar och små spelningar. L-K  kommer att göra DansbandsSverige till ett åtlöje. Om dem inte redan har gjort det nu vill säga.  Shake,Zlips,Jannez,Nova Är ett av dem banden som jag istället vill ha sett gått vidare. Och Scotts med. Som är ett ettablerat dansband. Och som kan sin musik.

Utdrag från "Dansbandsmaffian.se"

""Jag måste bara få säga att Dansbandskampen har spårat ur totalt, det är ren katastrof att Lars Kristerz gått vidare, och jag är rädd för att det blir de som kommer att ta hem hela dansbandskampen.
Det kan inte finnas så många tondöva i Sverige som röstar så fel,Shake och Zlips skulle ha gått vidare.
Det måste vara folk upp en Älvdalen som är avlönade för att ringa konstant för att lägga Älvdalen på kartan, och göra allt för turistnäringen för bygden.
Även om Lars Kristerz kommer att släppa en skiva och börja spela ute så kommer de snart upptäcka att de inte är så populära som de tror och kommer då försvinna och vara ett minne blott.""


""Tyvärr så röstar inte folket med musikörat fullt ut, Scott förtjänar att gå vidare, sedan borde de fått följe av Shake som var kvällen bästa!!!

Lars-Kristers får väl sina röster på samma sätt som Kurt olsson resp Peppe Eng fick i "lets dance" av folk som röstar bara för att ge dansen en."töntstämpel".
Lars-Kristers är en parodi på den bild icke dansande folk har på dansmusik. vilket tyvärr ger röster
Tragiskt men troligen sant.
""


Detta är få av det som skrivs om L-K Och dess musik.  OM dem som kan sin sak om Dansbandsmusik.  Som inte L-K är.  För 30 år sen kanske dem hade gått hem och blivit stora. Men nu är det 2008. Och Det är helt annat som gäller nu.

Dem ger DansbandsSverige en "Töntstämpel"  Det är bara humor i L-K  Enbart humor...  L-K Är ingen kult för Sverige

Dansbandskampen

Ja snart börjar den med.  om ca: 1 timme.  Men det är då ingen idé att man tror på något. För man vet vilka det är som kommer att gå vidare. Och man behöver inte nämna dem heller. Får alla vet nu i dagsläget hur det ligger till med det.

Jag och rimmet som jag ställde tidigare idag då och det rätta svaret på den är  Plånbok=)


Så Grattis  


Ida


Jenny 


Louise

Ni hade då rätt. i dagens lilla rim.  Få se om man kommer med nå svårare imorgon

Bättre

Imorse så skulle man vara på väg till Sundsvall. Men jag hade så ont i skallen då så jag orka inte.   Men efter lite mer sömn och man tagit tabletter så är det bättre nu. Som tur är. Men att man skulle vilja upp dit med. Men men. Det är inget jag kan göra nå åt tyvärr.  Så då får man gå här hemma nu och inte göra nå.


Dagen rim.  

Vad är det jag söker?


"Denna bok har inga mord, ingen kärlek och inga ord"

Lite svår idag, Men det ska det vara ibland...

Kvällen är

Nära.  Och snart skall man då i säng.  Skall upp vädligt tidigt imorgon.  Åker här ifrån kl 6 på morgonen. Och skall till Sundsvall över dagen. Så ja. Det blir tidigt nu.

Och det rätta svaret på rimmet är hund=).

Så Grattis på dig Jenny=)..

Top Thrill Dragster


Ända sens man såg denna film med denna åkatraktion Så har man så gärna vilja åkt den.
Den ser så himla jävla härlig ut.

Som man har läst så kommer upp i en fart av 190 km/h och kommer upp på en höjd som är hela 128 m upp i luften.
Och allt är över på 10 sekunder. om inte mindre. Men i alla fall.
Tänk om denna skulle komma till Sverige. Jävlar vad jag skulle ta mig dit och åka denna.
Eller vad tycker ni?=)

Jobbigt

Ja det märks mycket väl att migränen sätter sina spår i kroppen.   Man orkar ingenting.  Sover.  Försöker sova när jag har. Det. Men ja.  Vakna upp igen nu för ett tag sen. Men den sitter fortfarande i så.   Det är då inge vidare roligt.  Så idag blir det inte nå mycket skriverier som vanlig..


Men ett litet rim kan man ju i alla fall lägga fram

""Med denna kan man springa och ha kul, det är något som nästan alla önskat sig varje jul som ung.""

Kvällen

Ja då är man tillbaka från Idre då.  Och mötet.  Gick skapligt bra. Men ja,  Resutatet får man se framöver hur det blir med det.


Gällande RImmet som jag la upp i morse nu.

Jenny o Jea.   Kan få ett halvt rätt för det.  Det ska då egentligen vara dator. Själva Datorn. Så Halvt få ni.   Grattis i alla fall=)

Sms

Ja sms är då ett under. Att man bara kan knappa lite på tagenter och så vips så har man skickat ett ord eller två.

Och många gånger så kan det bli väldigt knäppt och komiskt av det hela. När man har en sms konbersation med varandra.Ida--- Blir man trött av att dricka vatten

Jag--- Nej det tror jag inte man blir

Ida--- Men jag e törstig. Men rädd att ja blir 
gris

Jag--- Att du blir gris?

Ida--- Ja Pigg du vet =)

Jag--- Mimmi Pigg?

Ida--- Men Pig, gris

Jag--- Så du brukar säga att om du dricker vatten blir man gris?

Ida--- Nej men piggMånga sms kan verkligen misstolkas. Men ja. Ibland så kan man ju undra?=)

 

Torsdagen

Ja god Middag.  Blir det väl nu för många tror jag,   Sitter nu då här och ja förbereder mig.  Skall snart upp på Idre och på nå möte en kort sväng. Sen blir det hemmåt igen.  Så man får se vad som sägs där uppe.

Ja snöar gör det ute med. Trist men ja.   Den skall ju ha sitt roliga den med. Förstöra för en...

Och Här kommer då dagens rim  om vad det är jag söker=)"Jag gillar händer, fingrar och så, men människan är ändå svår att förstå sig på. Jag är mest bekant bland sladdar och teknik, det finns många av min sort men vi är inte den andra lik! "

Vad är det jag då söker idag då?


Huuja

Sitter man då här igen då.   Man har lite migrän nu igen. Men det är inte lika farligt som annars.   Ja.  Vad skall man dra till med.  Jo  Tidigare skrev jag ett "Rim" Typ som ni skulle gissa er på. Och det rätta svaret är då

BrödRostLägger in en bild på en märklig sådan som jag hitta.Men i alla fall. Imorgon kommer då det en till.

Den som hade rätt om denna är då.

Jenny
Grattis på dig=)....

Sen förstår jag med sen att inte många som gissar. Eftersom det är ingen tävling som jag gör..  Det har jag då inte råd med alls.  Utan detta är för nöjes skull.  Men Många gör ju bara sådant enbart för att vinna något. Ingenting annat....

Dem andra som håller på dela ut priser med mera.  blir ju sponsrade. Och får priser från företag. För att göra reklam för det....
Men ingen vill ju göra något gratis. Utan måste ju ha något för besväret.   Sen finns det personer som gör det bara för nöjes skull. En del. Och det är dem jag är glad över att dem finns.

Men jag gör det för att liva upp bloggen lite.

Man kan verkligen undra....

Varför dessa Design Bloggar alltid går hem.  Att folk är så intresserade av vad folk bär för kläder.  Ta nu som
Kenza
Blondinbella
Sina-Lee
. med flera med flera.  Att så fort dem lägger upp ett litet klädesplagg så ska alla tjejer ha just den o den tröjan,blusen,Topen,Byxorna. Precis som dem bär.  Jag menar. Hur kul är det att bara en tröja eller vadet nu är som 1000 andra personer gör i samma stad nästan. Bara för att en kändis bär dem.    Är det inte bättre att bära något som nästan ingen annan bär. Att man blir lite speciell.   Dem här
Kenza,
BlondinBella,
Stina-Lee
  Blir speciella ett tag, när dem bär något nytt o unikt. Men det dröjer ju inte en vecka förän 1000 andra tjejer har likadana och går med.   Jag fattar inte  Ironin i det hela.

Varför skulle då inte min blogg vara unik? Den handlar ju näst intill enbart om lilla mig.  "Poppe" Som bor i bushen... Och lever på de vilda... Och vad naturen har att erbjuda.....

Ja Jag överdriver lite nu. Men vi här i skogarna  har då fan inte lika mycket som folk nere i STHLM,GBG Malmö har..

Så Ja.  Men det är mycket som man funderar över här i livet. 

Livet fråga
.  Det kan man undra mycket över....... 

Goood morgon

På er alla Poppe Fans=) Ute i det avlånga landet. Och vissa delar av världen som är inne och läser.

Ja ute faller snön som vanligt. Och snart har vi ännu 1 deci till som kommit. DÅ har vi  ju bara ca: 7,5 till för att slå förra årets rekord, När det kom hela 93 cm snö. Det var så kul så=). (Inte.)

Ja som ni alla vet så är det 


Idag.  (Gör lite reklam för dem, Fast man inte ens tycker om dem)

Och Ja.  Vad ser man då fram emot idag.  En massa snöskottning förmodligen. som man måste snart ut o göra..

Och ja. Gissningslek blir det inte så. eller man man säga att det blir en form   av det.

Något som tillhör Denna månad och så kan man säga.  Form av Julklappsrim

Vi gör det lite enkelt idag=)...

""Fast den mycket pengar kostar, står den bara där och rostar""

Vad kan det då vara som jag söker. 

Är bra med lite hjärngympa då och då=)

God Afton

På er människor.  Stora som små.   "Poppe" Sitter här nu och förbereder sig inför kvällen.
Och skall snart stänga ner allt och förbereda sig för sängen. Och kudden.   
Finns nu ikväll då inte så mycket att skriva. Mer än att Ja Gissningsleken
Gick väl inte så vidare bra denna gång.
Så man kanske skall köra igång med något annat istället.
Men vad. Ja får ni väl läsa imorgon i bloggen om Poppe=)

God natt på er nattugglor.

Och Medans man förbereder sig.
Kan man då lägga upp en liten Nattlig bild som man tog i vintras.


Togs Precis utanför där jag bor.


Gissningsleken.....

Är Slut för denna gång.  Och...

Ja eftersom det inte är nå många alls som är med och gissar så är det lika bra att man avslutar den.

Och det rätta svaret är ju då..

""Bob Marley""
Orginalet till texten kommer ju här nedan.

""Life is one big road with lots of signs.
So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.
Flee from hate, mischief and jealousy.
Don't bury your thoughts, put your vision to reality .
Wake Up and Live!""


Och alla vet väl att han älska "Weeds" Som det sägs med.

Dem som hade rätt och var dem ända som gissa var ju

Dockmamman

Jenny

Får säga Grattis till er 2.

Och lycka till i nästa Gissningslek..


Undrar

Ja ibland undrar man verkligen om vilka personer som verkligen betyder något för en.
Och vilka sen som behandlar en som skit.  Folk klagar jämt på en varför man inte kommer dit o dit och hälsar på. Jämt å ständigt får man en sådan förfrågan. (Jag nämner inge namn). 
Sen när man väl kommer dit. Ja då står man där. Och inge  har möjlighet till att träffa. Fast man har sagt flera gånger att den o  den gången kommer jag dit. Och då ska vi hitta på något. Men när det kommer dit. Ja då är man borta med vinden. Så man kan då undra. varför man egentligen inte vill någonstans när det händer så där.
Men sen när man frågar dem om varför inte dem kan komma hit. Då blir det ett tvär blankt nej. 
Det är för långt. Bättre att jag kommer hit ner.  Det var någon som sa "Det är den som bor längst bort som ska komma"  Men för helvete. Man bor ju lika långt hur än man åker.
Men det är tydligen så att jag som bor här jämt ska åka.
Och ingen kan åka upp till mig.  Det har aldrig varit så att någon har kommit hit till mig.    Och man kan undra vilken den första personen skulle vara som skulle komma. Det undrar då jag. 
Men jag skulle då bara bli glad om någon sa till mig att jag kommer att åka upp o hälsa på dig.
Fan vad glad man skulle bli. Men så blir aldrig fallet. Aldrig...

Men men. Man hade inte förväntat sig något annat heller...

Så man kan verkligen undra. Varför det är som det ärGlöm inte Gissningsleken......=) =) =) =)


Achmed är tillbaka.

.....Achmed The Dead Terrorist.....
Är då tillbaka nu i en
 Jul SpecialShow. Från 2008.  
Dessvärre är filmen uppdelad i 3 delar. Men det är i alla fall lika kul för det.DEL 1


 DEL 2
DEL 3
Ja vad tycker ni om den nya filmen då???

Gissningslek

Ja här kommer då en gissningslek.   Och nu ingen bild. Utan ett citat.
Ett citat från en mycket välkänd person. Jag säger dock inte så mycket om det.
Utan de mesta står någ i citatet. Den kommer att vara på svenska.
Orginalet. på engelska kommer vid slutet där den som gissat rätt kommer att stå med...

"Livet är en lång väg med mängder av tecken.
Så när du åker runt så ska du inte komplicera allt.
Fly från hat, misslyckanden och avundsjuka.
Begrav inte dina tankar, gör din vision till din verklighet.
Vakna upp och lev!"

 


Vem sade detta??   Ledtråd??  
Artist kan jag säga... 
OM det är för svårt så kommer det en till ledtråd sen.

God Morgon

På er.  Ja fortfarande är man då trött som tusan. Men jag kan då inte ligga kvar så hinla länge till i sägen. Fan. Klockan är ju snart 10 så att.  Då blir ju dagen förstörd ju.

. Och ja  då är det ju lucka nummer


 Men ingen tävling i denna blogg då inte.   Det har man då inte råd med.
Att ge ut saker o ting till allt å alla. nej nej.

Det får man överlåta till dem bloggar som blir sponsrade istället.


Kvällen

Börjar ju snart leda mot sitt slut, Och här sitter man då och inte gör så mycket.
Skall läsa en del bloggar m m.  Lyssna på musik.  
Så för denna dag säger jag då... 


Go Natt..Som Vår älskade Beppe Brukade säga


Ja. Det må jag säga

Det verkar som att det är någon sorts trend nu att man ska börja med en Bloggkalender.
Många börjar ju med det. Men bara för att dem gör det.  Tänker då jag inte göra det i alla fall.
Usch nej.   Jag tycker att det mer är roligt och bara läsa när andra
lägger så mycket tid på att lägga ner en hel dag för att få den perfekta julkalendern för just den dagen. 
Men jag. Kan gotta mig jag,  Bara genom att läsa det.


Men man kan ju i alla fall lägga ut så här i alla fall  att det är denIdag. Så  Nu har man gjort lite komiskt av det i alla fall.

December

Ja då är det ynkla 23 dagar kvar då till självaste Julafton då.
Som inte kommer att bli nå speciell...   Jag har sagt ifrån Julklapparna i år igen.
För det finns inget som jag önskar mig.  Dem ända jag kommer att handla julklappar till  är mina vänner.
Sen inge mer. Och dem är ju bara näfra enstaka så.
Det gör mig ingenting...

Ja och i samma veva Så börjar årets Julkalender på Tv:n med "Skägget i brevlådan" 
Låter ju hemskt mysigt det. 
Men det är något som jag inte kommer att se. 


Julkalendern har bara blivit sämre o sämre.


"Sunes Jul"


Sens "1991: Sunes Jul"
Har det inte varit så roligt mer. Men vad hade man förväntat sig....1990: Kurt Olssons julkalender

Kurtan och Arne vimsar och pysslar i en ladugård.

Där har vi med en väldigt rolig Julkalender som jag tyckte om.."Det var tider det"
Som man brukar säga.

"Det var nog bättre förr"

Håller ni inte med??

Säger då det

Ja. Nu har Särna i alla fall. Skaffat fram en redig Julgran för i år.
En gran som er ut som en gran. Och inte som åren innan.
Helt hopplöst fula. krokiga, böjda och hela kittet.Men Ja. Denna är ju lång och rätt smal av sig....  Andra åren har den varit kort och stor istället.


......Lite andra bilder......
Snö,Mulet o kallt. Det är vad vi har för väder idag.

Och lite  Solsken


Men inte mycket. Men vi har en ja säker 15 minusgrader ute nu.
Så man håller sig hellre inne och eldar och har da gött=)

Hej o Ho

Ja då är det ännu en ny vecka i farten då. Och denna vecka blir det då en hel del att göra. Inte mycket. Men man skall på en del ärenden nu snart. Inte idag men. i veckan.  

RSS 2.0